Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Μαύρος Ιούλης για τη Νεάπολη, Αντώνη...καλό ταξίδι!

Ο Αντώνης Ταμπουρατζής

Θρήνος στη Νεάπολη από τον χαμό σε τροχαίο που έγινε λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εθνική οδό Νεάπολης Αγίου Νικολάου. 

Την τελευταία του πνοή πάνω στην άσφαλτο άφησε ο Αντώνης Ταμπουρατζής το αυτοκίνητο του οποίου συγκρούσθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες των αστυνομιών, που βρίσκονταν επιτόπου στο σημείο , σχεδόν μετωπικά με άλλο Ι.Χ που μπήκε, για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας. 

Ο άτυχος Αντώνης πατέρας δύο ενήλικων γιών, διατηρούσε το κέντρο τύπου τα τελευταία χρόνια στη Νεάπολη, ήταν πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Νεάπολης για πολλά χρόνια, μέλος στην ΕΠΣΛ του νομού, παρατηρητής σε δεκάδες ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενεργός πολίτης της τοπικής κοινωνίας, οδηγούσε με κατεύθυνση προς τη Νεάπολη και στην μεγάλη στροφή προς την ευθεία των φυλακών συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ που οδηγούσε ντόπιος νεαρός οδηγός με μεγάλη ταχύτητα ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο ΓΝΝ Αγίου Νικολάου.

άμορφη μάζα τα οχήματα, το μαύρο OPEL του άτυχου Αντώνη

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά το τμήμα τροχαίας του ΒΟΑΚ.

 Η τοπική κοινωνία της Νεάπολης θρηνεί από την στιγμή ο μήνας Ιούλης βάφεται μαύρος από θανατηφόρο τροχαίο για ακόμα μια φορά και όλο το καλοκαίρι μοιάζει σαν καταραμένο για την περιοχή. Χάθηκαν μέσα στην πόλη πριν λίγα χρόνια τα δύο αδέλφια, ενώ ακριβώς στο ίδιο σημείο που έγινε το ατύχημα του Σαββάτου έχει χαθεί ακόμα ένας νέος άνθρωπος από τη Νεάπολη, 800 μέτρα πριν, προς Λίμνες, άλλοι δύο ξανά στις μέρες της εορτής του προφήτη Ηλία, ενώ στον ίδιο Εθνικό δρόμο έχουμε θρηνήσει άλλους τρείς νέους ανθρώπους αρκετά χρόνια πριν!
 Από τα στόματα και τις ψυχές όλων βγαίνει πίκρα και απορία, πίκρα για τον χαμό των δικών μας ανθρώπων και απορία…. «τι συμβαίνει κάθε Ιούλη στην περιοχή?»

Θ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου