Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

962.846 ευρώ απαιτητά από την ταμία του πρώην Δήμου Νεάπολης


Με ειδικό έγγραφό τους, το οποίο διαβίβασαν στο Δήμο Αγίου Νικολάου, οι οικονομικοί επιθεωρητές οι οποίοι διενήργησαν και ολοκλήρωσαν τον διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο στον πρώην Δήμο Νεαπόλεως, γνωστοποιούν τις αποφάσεις καταλογισμού συγκεκριμένων χρηματικών ποσών, σε βάρος της πρώην Ειδικής Ταμία του πρώην Δήμου Νεαπόλεως.

Τα ποσά αυτά αναφέρονται σε διαπιστωμένα ελλείμματα στη διαχείριση των Νομικών Προσώπων του πρώην Δήμου.

Οι αποφάσεις με τις οποίες οι Οικονομικοί Επιθεωρητές προβαίνουν στον καταλογισμό των αντίστοιχων χρηματικών ποσών, ανά νομικό πρόσωπο, είναι:
- Aπόφαση 499/ 3-12-2012 για χρηματικό ποσό 182.303 ευρώ στο ΚΑΠΗ τ. Δήμου Νεαπόλεως.
- Απόφαση 498/ 3-12-2012 για χρηματικό ποσό 195.204 ευρώ στον Παιδικό Σταθμό του τ. Δήμου Νεαπόλεως.
- Απόφαση 500/ 3-12-2012 για χρηματικό ποσό 83.067 ευρώ για το Π.Π.Κ. – ΚΕΑΚΡΗΠΟ του τ. Δήμου Νεαπόλεως.
- Απόφαση 501/ 3-12-2012 για χρηματικό ποσό 25.385 ευρώ για το Αθλητικό Κέντρο του τ. Δήμου Νεαπόλεως.


Ένα σχόλιο από το ιστολόγιο: Δύο χρόνια μετά, πώς θα γίνουν τα χρήματα αυτά απαιτητά από την υπάλληλο. Αφού και περιουσία να είχε, διέθετε άπλετο χρόνο για να τη μεταβιβάσει ή να την πουλήσει. Οπότο, το "απαιτητά" περισσότερο με σχήμα λόγου μοιάζει παρά με πραγματικότητα!

5 σχόλια:

 1. Δύο χρόνια μετά, πώς θα γίνουν τα χρήματα αυτά απαιτητά από την υπάλληλο. Αφού και περιουσία να είχε, διέθετε άπλετο χρόνο για να τη μεταβιβάσει ή να την πουλήσει. Οπότο, το "απαιτητά" περισσότερο με σχήμα λόγου μοιάζει παρά με πραγματικότητα!

  Σκέφτομαι να δω ποιος φταίει για αυτό. Μάλλον καταλήγω στον Καρατζή και στον Χατζηδάκη που έμεσα διοικούν τον Δήμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι ευθύνες ανήκουν στην κυβέρνηση, στη σημερινή και στις προηγούμενες. Και ο Β. Χατζηδάκης δεν στήριζε τις κυβερνήσεις αυτές. Ο Καρατσής όχι μόνο τις στήριζε και τη στηρίζει, αλλά είχε πάρει και κυβερνητική θέση. Μην προσπαθείς να τον βγάλεις λοιπόν.

  Άλλο που δημοτική σύμβουλος της παράταξης του είναι η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νεάπολης... και η παράταξη του στη Νεάπολη αποτελεί συνέχεια της παράταξης Καστρινάκη!

  Οι οικονομικοί επιθεωρητές διορίζονται και ελέγχονται από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και όχι από το Δήμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αλήθεια, και με την ιστορία με τα λεφτά τής μαρίνας τι έγινε/γίνεται? Εγώ βλέπω και κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι κάποιοι!

  Πολύ εύκολα ξεχνάμε βλέπω! Ή είναι τόσα πολλά τα σκάνδαλα που ξεχνάμε το προηγούμενο και ασχολούμαστε με το επόμενο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν διαβάζες στοιχειωδώς τοπικά ιστολόγια ή την τοπική εφημερίδα, θα ήξερες ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον συγκεκριμένων προσώπων και εκκρεμεί η πραγματοποίηση της δίκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ... σθνέχεια στο προηγούμεν ο σχόλιο.

  Αφού βέβαια κάποιοι κατάφεραν και έβγαλαν απο το κάδρο τους δικούς τους ανθρώπους και έμειναν τα υπαλληλάκια. Δηλαδή ο διευθυντής της Μαρίνας δεν έιχε ευθύνη , είχε όμως ο υπάλληλος. Μωρέ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ. Και έλεγα και γω πως και ανεμίχθησαν τόσο τα χρώματα στον συνδυασμό Κουνενάκη. Οπως βλέπουμε η ανάγκη συγκάλυψη ενώνει. Αραγε η πάλαι ποτέ πανίσχυρη πρόεδρος της Μαρίνας και πρόεδρος δημ συμβ έχει να πει κάτι ;
  Πραγματικά λοιπόν εκκρεμεί κάποια δίκη όχι η τίμια δίκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή