Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Στο δήμαρχο Αγίου Νικολάου προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες τα πρασινομπλε παπαγαλάκια για να καλύψουν την κυβέρνηση

Στο δήμαρχο Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες για τις αρνητικές για το Μεραμπέλλο και το Λασίθι εξελίξεις σχετικά με την κατάργηση των ΤΕΙ, τα πρασινομπλε παπαγαλάκια στα καφενεία και στο διαδίκτυο.

Το κάνουν αυτό με προφανή στόχο να καλύψουν τις ευθύνες της τρικομματικής  κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜ ΑΡ  που κοροϊδεψε και περιγέλασε τους θεσμικούς φορείς της περιοχής μας που μετέβησαν στην Αθήνα, ακόμα και το Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου!

Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να κατηγορούν το δήμαρχο Αγ. Νικολάου για χλιαρή αντίδραση απέναντι στους θεσμικούς φορείς του Ηρακλείου (επειδή θέλει λέει να κατέβει για περιφερειάρχης...), τη στιγμή που από προχθές έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου οι οξείες δηλώσεις του για το καθηγητικό κατεστημένο του Ηρακλείου.

Και το πιο υποκριτικό είναι το ότι όσοι κατηγορούν το δήμαρχο για ...χλιαρή αντίδραση ήταν και είναι οι ίδιοι απόντες από κάθε αντίδραση και κινητοποίηση της περιοχής!
Να δούμε αν απόψε στην ανοιχτή συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα στο ΡΕΞ εμφανιστούν  για να υποβάλουν τις προτάσεις για ...ακραίες μορφές αγώνα!

Σίγουρα οι χειρισμοί που έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες από την πλευρά του Δήμου Αγίου Νικολάου επιδέχονται κριτικής. Όμως αυτό σε καμιά περίπτωση δεν αμβλύνει τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ ΑΡ για την κατάργηση των ΤΕΙ και για τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση της περιοχής και του νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου