Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Απύθμενο θράσος...


Ο κ. Χρήστος Νικολαϊδης είναι ένα από τα γαλάζια στελέχη που προσλήφθηκαν  από την τρικομματική κυβέρνηση στην ΕΡΤ τον τελευταίο χρόνο με προκλητικό μισθό 3.500 Ε και ενώ είναι και μόνιμος υπάλληλος στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Είναι ένα από τα κομματικά στελέχη της ΝΔ (υπεύθυνος τύπου της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης) που μπήκαν χωρίς καμιά αξιοκρατική διαδικασία στην ΕΡΤ3 για να ελέγξουν τη φωνή της και μάλιστα με μισθό προκλητικό για τους υπόλοιπους εργαζόμενους. "Χαρακτηριστική περίπτωση μοναδικής αδιαφάνειας και απίστευτης σπατάλης" που λέει και ο φον Σίμος...

Για το θέμα του κομματικού διορισμού του στην ΕΡΤ3 είχε γίνει σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω,  σήμερα ο κ. Νικολαϊδης βγαίνει και από πάνω και ζητά και τα ρέστα, κατηγορώντας  τους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ3 που λειτουργούν αυτές τις ημέρες το σταθμό με ελεύθερο πρόγραμμα ότι έχουν μετατρέψει το σταθμό σε ΣΥΡΙΖΑ TV επειδή προβάλει ντοκιμαντέρ σχετικά με το αντιρατσιστικό φεστιβάλ!

Μόλις η ΕΡΤ3 απόκτησε ελεύθερη και ανεξάρτητη φωνή, οι κομματικοί εγκάθετοι της ΝΔ βγήκαν στα κεραμίδια και εξαπολύουν κατηγορίες για κομματική τηλεόραση. Ποιοι; Αυτοί που προσλήφθηκαν με κομματικές και αδιαφανείς διαδικασίες και λειτουργούσαν ως εσωτερικοί τοποτηρητές του κόμματος στην κρατική τηλεόραση.

Το θράσος τους είναι απύθμενο!

Αναδημοσίευση από το ιστολόγιο ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου