Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Το δεύτερο μέρος της αριστουργηματικής τριλογίας του συγγραφέα Τζ. Τόκλιν, "Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή" το Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ


 Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Φεβρουαρίου
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
                Το δεύτερο μέρος της αριστουργηματικής τριλογίας του συγγραφέα Τζ. Τόκλιν, "Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή", σε μια επική προσαρμογή για τον κινηματογράφο, παρουσιάζει η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίου Νικολάου.
                Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Πίτερ Τζάκσον, παραγωγής Νέας Ζηλανδίας 2013, διάρκειας 161΄, και πρωταγωνιστούν οι:  Μάρτιν Φρίμαν, Ιαν ΜακΚέλεν, Κέιτ Μπλάνσετ, Αντι Σέρκις, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. 

Θα προβληθεί στο Κινηματοθέατρο REX,  το Σάββατο στις 20:30 και την Κυριακή στις 18:00 και είναι κατάλληλη για 12 ετών και πάνω (παιδιά, ηλικίας κάτω των 12, πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από ενήλικα).


                Στην δεύτερη ταινία της τριλογίας ξαναβρίσκουμε τον Μπίλμπο Μπάγκινς ο οποίος μαζί με τον Γκάνταλφ και δεκατρείς νάνους, με επικεφαλής τον Θόριν Δρύασπι συνεχίζουν το ταξίδι τους για να ανακτήσουν το χαμένο βασίλειο του Ερεμπορ.
                Μια εξαιρετική ταινία φαντασίας, μια συναρπαστική περιπέτεια με σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα. ΄Ενα νευρώδες φιλμ , πιο σκοτεινό και πιο επικό από το «Ηobbit 1», πλούσιο σε οπτικά εφέ και γεμάτο ζωηρή δράση, που θα κρατήσει τεταμένη την προσοχή του θεατή μέχρι το τελευταίο λεπτό, χωρίς παύση!
                Δείτε περισσότερα για την ταινία (trailer, φωτογραφίες, πρωταγωνιστές, κ.α) στην ιστοσελίδα της Κινηματογραφικής Λέσχης στη διεύθυνση: www.kileagn.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου