Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Μαρία Λαντζανάκη: μια νεανική και δραστήρια παρουσία στο ψηφοδέλτιο του Μιχάλη Κριτσωτάκη στο νομό Λασιθίου


Η Μαρία Λαντζανάκη είναι ειδικευόμενη ιατρός της μαιευτικής - γυναικολογίας στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου και συμμετέχει ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης του υπ. περιφερειάρχη Μιχ. Κριτσωτάκη.

Η καταγωγή της είναι από τη Σητεία, τώρα κατοικεί και εργάζεται στον Άγ. Νικόλαο, ενώ μέχρι πριν από 6 μήνες ήταν ειδικευόμενη ιατρός στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δραστήριο πολιτικά νέο άτομο, που συμμετέχει σε όλες τις συζητήσεις και τις κινητοποιήσεις για το θέμα της υπεράσπισης της λειτουργίας της δημόσιας υγείας.

Δυστυχώς κάποιο ατύχημα πριν από μερικές ημέρες την καθήλωσε με νάρθηκα στο ένα πόδι, με αποτέλεσμα να εμποδίζει κάπως την προσπάθεια της για την προεκλογική εκστρατεία της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης, όμως η Μαρία αντιμετώπισε αυτή τη δύσκολη κατάσταση με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, αφού ανέβασε στο facebook φωτογραφία της με το νάρθηκα και λεζάντα "Σ΄αυτές τις εκλογές κατεβαίνει και η κουτσή Μαρία"!

1 σχόλιο:

  1. Είναι καλό που έχουμε και χιούμορ!Αλλά το βασικό κίνητρο είναι η συνεισφορά στη μάχη για να φύγουν όλοι αυτοί που μας έφεραν ως εδώ και να αλλάξουν τα πράγματα. Και πέρα από την πλάκα είναι πολύ θετικό που συμμετέχει νέος κόσμος, άφθαρτος εκτός του τοπικού κατεστημένου σε αυτές τις εκλογές.Δυστυχώς δεν μπορώ να συνεισφέρω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά.. κούτσα κούτσα θα νικήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή