Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Με οδηγό το Γιάννη Χαρούλη και κάτω από το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι οι πάνω από 2500 φίλοι που κατέκλυσαν το Δημοτικό θέατρο στο Αρκαλοχώρι ταξίδεψαν μαγικά.. μουσικα (video)


Με οδηγό το Γιάννη Χαρούλη και κάτω από το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι οι πάνω από 2500 φίλοι που κατέκλυσαν το Δημοτικό θέατρο στο Αρκαλοχώρι, ταξίδεψαν μαγικά.. μουσικα.


Γεμάτος ενέργεια ο καλλιτέχνης και οι μουσικοί του που βρέθηκαν επί σκηνής, αλλά και όλος καλή διάθεση δεν άφησε λεπτό ήσυχους τους θεατές του τραγουδώντας τους για τον έρωτα, το πάθος,τον άνθρωπο και την Κρήτη...


Ο Γιάννης Χαρούλης πιο ροκ από ποτέ, κατάφερε μέσα από ένα συνεχή ανοιχτό διάλογο να επικοινωνήσει τα τραγούδια του με το κοινό και να κάνει όλους να εμπλακούν ενεργά σε αυτό το ιδιότυπο μουσικό παιχνίδιΔύναμη πάνω και κάτω από τη σκηνή και καθε φορά που ύψωνε το ποτήρι για να πει: "Με τσι υγείες σας μωρε κοπέλια", να πιει μια γουλιά από το ποτό του, να κοιτάξει το αυγουστιάτικο φεγγάρι και να τραγουδήσει κομμάτια μοναδικα, όπως τον "Αυγουστο", το "Όταν χαράζει" και φυσικά  το "Σε ψηλό βουνό" τιμώντας τον ένα και μοναδικό Νίκο Ξυλούρη.

Μια ακόμη απίστευτη βραδιά από το Γιάννη Χαρούλη- όπως και στην πρώτη συναυλία που έδωσε ήδη ραντεβου για την επόμενη φορά, όποτε κι αν είναι αυτή...

Ο μοναδικός Γιάννης Χαρούλης σε... δράση:Aναδημοσίευση από τη σελίδα cretaplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου