Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Ακόμα ένας υπουργός της συγκυβέρνησης ΝΔ ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί την περιοχή μας για φωτογραφήσεις και δημόσιες σχέσεις


Διαβάζουμε στη σελίδα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ:

"Τον Άγιο Νικόλαο θα επισκεφθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Συγκεκριμένα, ο υπουργός θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις «Καλυδώνια 2014», που είναι προγραμματισμένες για το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Αυγούστου στην Πλάκα, με σημείο αναφοράς στο νησί της Σπιναλόγκας.
Τo Σάββατο 23 Αυγούστου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί και υπογράφει η πρόεδρος του Συλλόγου «Καλυδών» κ. Τζίνα Ξανθάκη, θα διεξαχθεί αγώνας ανοιχτής κολύμβησης, που γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή παγκόσμιων πρωταθλητών του χώρου. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ναυτιλίας και Αιγαίου καθώς και της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Αγίου Νικολάου. Την έναρξη του αγώνα θα χαιρετήσει ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Ο υπουργός θα διανυχτερεύσει σε ξενοδοχείο στην Πλάκα.
Στις 24 Αυγούστου θα παρουσιαστεί στο ξενοδοχείο «Blue Palace» στην Πλάκα το λεύκωμα «Σπιναλόγκα μέσα από τα μάτια μου». Το υπογράφει η κ. Ξανθάκη, κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες από τις εκδόσεις Λιβάνη και στηρίζει την υποψηφιότητα της Σπιναλόγκας ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco, όπως αναφέρει η κ. Ξανθάκη.
Ν.Τ."

Διακοπές με έξοδα του δημοσίου (ή φίλων επιχειρηματιών), δημόσιες σχέσεις, εκφώνιση "δεκάρικων" και φωτογραφίσεις... 

Ωραίο πράγμα να είσαι γιος πρώην υπουργού και να σε έχουν κάνει υπουργό στην κυβέρνηση Σαμαρά - ΠΑΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου