Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Ο Μανόλης Μαρκάκης απαντά στο Λεωνίδα Κλώντζα για τον Ελαιώνα


Ο Μανόλης Μαρκάκης απαντά στο σημερινό δημοσίευμα του Λεωνίδα Κλώντζα (δείτε το πατώντας ΕΔΩ) σχετικά με την κατάσταση στον Ελαιώνα στο κέντρο του Αγ. Νικολάου:

Αγωνιώδες το ερώτημα σου για τον Ελαιώνα και για μας Λεωνίδα !! Όλοι το είδαμε εξάλλου στην προχθεσινή συναυλία, ότι ο ..φυσικός της χώρος θα ήταν ή ο Ελαιώνας ή η πλάζ του ΕΟΤ.

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι ένας πολύτιμος χώρος, ένας χώρος κόσμημα, ένας χώρος «ανάσα» έχει περιέλθει στην απαξίωση.

Αυτή η «τακτική», διότι περί τακτικής πρόκειται, είναι εκ του πονηρού, όπως γίνεται σε όλα τα Δημόσια πράγματα τα τελευταία «πέτρινα» χρόνια.
Τα οδηγούμε στο μαράζωμα, στην απαξίωση για να έλθει μετά ως ώριμο φρούτο η πώληση (!) –ξεπούλημα ή η ιδιωτικοποίηση ή άλλου είδους «τακτοποίηση»….

Για το τι πρέπει να γίνει στον Ελαιώνα, το δίλημμα έχει απαντηθεί προ πολλού ( δείτε τη σχετική πρόταση της Οικολογικής Κίνησης Μιραμβέλλου πατώντας ΕΔΩ).


Το γνωρίζεις εξάλλου πολύ καλά, ως δημοσιογράφος, μέλος της Οικολογικής Κίνησης Μιραμβέλλου, μέλος των μεραμπελίστας, μέλος του Πεζοπορικού τμήματος της Ορειβατικής Ομάδας της Περιηγητικής Λέσχης, ως ενεργός πολίτης κλπ

Η δύναμη σου, μέσω της εφημερίδας, είναι πολύ κρίσιμη. Είναι πολύ σημαντικό το τι γράφετε. Και τα πράγματα πρέπει να τα λέμε με τ’ όνομα τους.

Φιλικά
Μανόλης Σ. Μαρκάκης

ΥΓ
Για το θάνατο του ποδηλατιστή συμπολίτη Stig , δεν διάβασα κάτι. Γιατί ; Τι έγιναν εκείνοι οι ποδηλατόδρομοι στην παραλιακή γραμμή από Χαβάνια μέχρι Γαργαδώρο,  που έχει προβλέψει ο κ.Ρέντζος στην κυκλοφοριακή μελέτη ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου