Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Παραλίγο θύμα από Καλάσνικοφ!


Παραλίγο να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός από Καλάσνικοφ, τουρίστα ο οποίος έπινε τον καφέ του σε μεγάλη τουριστική μονάδα του Αγίου Νικολάου, στον δρόμο προς Ελούντα.

Οπως λένε οι πληροφορίες, το φλιτζάνι του καφέ που έπινε διαλύθηκε από βολίδα Καλάσνικοφ και κατόπιν  αναπήδησε και έπεσε μερικά μέτρα μακρυά, ενώ ο θόρυβος από τα σπασίματα, ακούστηκε σε αρκετή απόσταση. Πολύ πιθανόν έπεσε από ψηλά, αφού σύμφωνα με άλλες πληροφορίες την ώρα του γεγονότος ακούγονταν πυροβολισμοί (ριπές κατά άλλους) στην ευρύτερη περιοχή, από κοινωνική εκδήλωση.

Το γεγονός έγινε αργά το απόγευμα του Σαββάτου και στο σημείο μετέβη η αστυνομία η οποία και περισυνέλεξε την βολίδα και διερευνά το περιστατικό.

Το παρολίγον θύμα κατέθεσε μήνυση, ενώ έχει δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση στο ξενοδοχείο.
Λαμβάνοντας υπόψιν το μέγεθος της βολίδας, το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό αφού για πολύ λίγο απεφεύχθει ένας σοβαρός τραυματισμός ή ακόμα και θάνατος. Να δούμε πως αλλιώς θα καταστρέψουμε τελείως τον τουρισμό της περιοχής.

Ζούμε σε μια φιλήσυχη περιοχή και τέτοια φαινόμενα, εισαγόμενα μπορεί να πει κανείς, πρέπει να παταχθούν με κάθε αυστηρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου