Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014

Συγκινητική η πανελλαδική ανταπόκριση στη συλλογή φαρμάκων για τη Γάζαf


Η «προσφορά καρδιάς» είναι απίστευτα μεγάλη και συγκινητική για δεύτερη φορά. Η  καταγραφή των φαρμάκων έχει ήδη ξεκινήσει με εθελοντές από κοινωνικά ιατρεία και συλλογικότητες.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη συλλογή φαρμάκων για τη Γάζα από το Κόκκινο 105,5, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και τη Fair Planet, η συλλογή παρατείνεται μέχρι τις 15 Αυγούστου με τη συνδρομή και της "Αλληλεγγύης για όλους" και της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα. 

Έως και αύριο το βράδυ μπορείτε να φέρνετε στα γραφεία του Ρ/Σ «105,5 στο Κόκκινο» , Σαρρή 19  φάρμακα  που θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία της Γάζας. Όπως διαπιστώνετε και σεις από τις φωτογραφίες η «προσφορά καρδιάς» είναι απίστευτα μεγάλη και συγκινητική για δεύτερη φορά. 

Η  καταγραφή των φαρμάκων έχει ήδη ξεκινήσει με εθελοντές από το Κοινωνικό Ιατρείο Αθηνών  και άλλα κοινωνικά ιατρεία και συλλογικότητες, καθώς ο όγκος των φαρμάκων είναι μεγάλος. Κούτες ολόκληρες από όλη την Ελλάδα, έχουν  συγκεντρωθεί με μοναδικό σκοπό να φτάσουν στη Γάζα και να χαρίσουν ανακούφιση.

Εκ μέρους όλων των συμμετεχόντων σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας.

Πηγή: http://stokokkino.gr/article/10835/Sugkinitiki-i-antapokrisi-sti-sullogi-farmakon-gia-ti-Gaza#sthash.AHkSHSG1.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου