Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

REGGAEVIBES MUSIC FESTIVAL αύριο Πέμπτη 14/8 στην παραλία Αλμυρού


Το REGGAEVIBES MUSIC FESTIVAL που αποτελεί ήδη θεσμό για τους λάτρεις της reggae και της dub μουσικής όχι μόνο της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2007 στην αμμώδη παραλία του Αλμυρού με τα καταγάλανα νερά, μια παραλία σημείο αναφοράς για την περιοχή. Το φεστιβάλ αποτελεί ένα μουσικό δρώμενο σταθμό στην περιοχή του Αγίου Νικόλαου και γενικότερα της Κρήτης. 

Στο Reggaevibes συμμετέχουν δημοφιλή συγκροτήματα από το εξωτερικό με μεγάλες επιτυχίες στα διεθνή charts και συνεχείς συμμετοχές σε φεστιβάλ παγκόσμιου βεληνεκούς. Mad Professor, Zion Train, Iration Steppas, Vibronics, Afrikan Simba, Sister Andrew, Global Vibes, Tropical Storm, One Drop Forward, Anna Mystic κ. ά. αποτελούν μερικούς από τους εκλεκτούς καλεσμένους του φεστιβάλ. Σκοπός του φεστιβάλ είναι να ικανοποιήσει τις μουσικές επιλογές των φίλων της reggae και dub μουσικής αλλά και να συνεισφέρει με το δικό του τρόπο στην πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης του Αγίου Νικολάου, αναβαθμίζοντας έτσι την πόλη πολιτιστικά αλλά και τουριστικά, αφού το πλήθος παραθεριστών που συγκεντρώνονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να απολαύσει μουσικές βραδιές υψηλής ποιότητας, και άλλου είδους καλλιτεχνικές δραστηριότητες, σε έναν ειδυλλιακό χώρο.
Η καλλιτεχνική επιμέλεια του γεγονότος γίνεται από τον Professor Skank σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Γονέων και Φίλων Α.μ.Ε.Α. επαρχίας Μεραμπέλλου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reggaevibes.gr

Ώρα προσέλευσης/ Doors open: 21:00

Τιμή εισόδου/ Admission: 15 euro
Προπώληση εισιτήριων: 10 euro

Για τον Άγιο Νικόλαο μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια στη καφετέρια “Βότσαλο” στο πολυχώρο “Περίπου” και στο “Yannis Rock Music Bar”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου