Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Video: Θέμα ύπαρξης του ΠΑΟΔΑΝ και του ΟΚΥΔΑΝ έθεσε ο νέος δήμαρχος στην τελετή ορκωμοσίας (μετεκλογικά)


Θέμα ύπαρξης του ΠΑΟΔΑΝ και του ΟΚΥΔΑΝ έθεσε ο νέος δήμαρχος Αγ. Νικολάου Α. Ζερβός στην ομιλία του στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου Αγ. Νικολάου το Σάββατο 30/8/14 αναφέροντας ότι θα επανεξεταστεί η αναγκαιότητα ή μη ύπαρξης των νομικών προσώπων του Δήμου αναφέροντας συγκεκριμένα τον ΟΚΥΔΑΝ και τον ΠΑΟΔΑΝ, δύο οργανισμούς του Δήμου με ομολογουμένως πλούσιο έργο τα τελευταία χρόνια.

Αν δεν κάνουμε λάθος, το ζήτημα της "επανεξέτασης" της αναγκαιότητας 'ύπαρξης των νομικών προσώπων του Δήμου δεν είχε τεθεί από το συνδυασμό ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ κατά την προεκλογική περίοδο, τουλάχιστον στο πρόγραμμα και στη διακήρυξη του συνδυασμού (δείτε τα πατώντας ΕΔΩ,  ΕΔΩ και  ΕΔΩ).
Μάλιστα, ο συνδυασμός στο πρόγραμμα του, όχι μόνο δεν έθετε θέμα επανεξέτασης της αναγκαιότητας ύπαρξης του ΠΑΟΔΑΝ ή συνένωση με κάποιο άλλο νομικό πρόσωπο, αλλά αντίθετα πρότεινε κιόλας "Διαχωρισμό τμημάτων Αθλητισμού και Πολιτισμού στον οργανισμό του ΠΑΟΔΑΝ"

Όμως για να μην είμαστε κακόπιστοι,  καλούμε το συνδυασμό του δημάρχου να μας υποδείξει αν σε κάποια προεκλογική ανακοίνωση,  διακήρυξη ή δημόσια καταγεγραμμένη τοποθέτηση είχε τεθεί από το συνδυασμό ή τον υποψήφιο δήμαρχο το ζήτημα της "επαναξέτασης της αναγκαιότητας ύπαρξης" του ΟΚΥΔΑΝ, του ΠΑΟΔΑΝ και των νομικών προσώπων του Δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου