Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ευρεία συνάντηση εργασίας πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή 12 /9 στις 12.00 μ.μ. στο Επιμελητήριο Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο, υπό την προεδρία (!!!) του Υφυπουργού Εργασίας Ι. Πλακιωτάκη

Ευρεία συνάντηση εργασίας πραγματοποιείται   αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014, στις 12.00 μ.μ. στο Επιμελητήριο Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο, υπό την προεδρία του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας κ. Ι. Πλακιωτάκη, στην οποία έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι εκπρόσωποι οικονομικών, επιχειρηματικών και άλλων κοινωνικών τοπικών εταίρων και φορέων. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης εργασίας ο κ. Πλακιωτάκης θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων : 
  • Για τον προγραμματισμό δράσεων του Υπουργείου Εργασίας στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 στον τομέα της κοινωνικής οικονομίας, αλλά και την προώθηση προγραμμάτων στήριξης της απασχόλησης και αντιμετώπισης της ανεργίας. 
  • Για σειρά πρωτοβουλιώνστην προώθηση της υλοποίησης των Τοπικών Σχεδίων για την Απασχόληση (ΤΟΠΣΑ) και των Τοπικών Σχεδίων για τις ευάλωτες ομάδες (ΤΟΠΕΚΟ)
  • Για την προώθηση της δημιουργίας Περιφερειακών Μηχανισμών για τη στήριξη της Κοινωνικής Οικονομίας και των ΚΟΙΝΣΕΠ. 


Μετά το πέρας της συνάντησης εργασίας ο κ. Πλακιωτάκης θα προβεί σε δηλώσεις αναφορικά με την ατζέντα των συζητήσεων του με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων. 

Εξάλλου, νωρίτερα, την Παρασκευή, στις 10.00 π.μ. ο κ. Πλακιωτάκης θα έχει ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη, ενώ το Σάββατο, στις 11.00 π.μ. θα συναντηθεί και με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόση Καλαντζάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου