Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγίου Νικολάου προβληματίζεται έντονα για τις εξελίξεις που σχετίζονται με την υποβάθμιση του Γεν. Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου και κατακρίνει και καταδικάζει όσους ευθύνονται γι' αυτή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγίου Νικολάου προβληματίζεται έντονα για τις εξελίξεις που σχετίζονται με την υποβάθμιση του Γεν. Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου κατακρίνει και καταδικάζει όσους ευθύνονται γι' αυτήν.

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, η καθημερινότητα της οποίας χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το σύνολο των ανθρώπων. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο το θέμα της υγείας και οι μονάδες οι οποίες την υποστηρίζουν είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τον τόπο. Θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι προσπάθειες αναβάθμισης και προόδου, και όχι να δέχονται συνεχώς πιέσεις, να μην χρηματοδοτούνται επαρκώς, να μην στελεχώνονται με το κατάλληλο προσωπικό και τέλος να ακούμε ότι προτείνεται η υποβάθμιση του Γεν. Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου!!!

Καταδικάζουμε λοιπόν τις προσπάθειες και σκέψεις για γενικότερη υποβάθμιση του τόπου μας και καλούμε το Υπουργείο Παιδείας τον Υπουργό και τους Υφυπουργούς του να πάρουν θέση και να δώσουν απαντήσεις σε αυτούς που χωρίς πολύ σκέψη προτείνουν λύσεις που μόνο σε ολική αποδιοργάνωση και οριστική διάλυση οδηγούν τον τομέα της Υγείας στον τόπο μας και στην Περιφέρεια Λασιθίου γενικότερα.

Καλούμε επίσης τους πολίτες αυτού του τόπου να ενεργοποιηθούν και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να στηρίξουμε τον Αγώνα του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου και των υπολοίπων Φορέων του τόπου για να δοθεί μια ηχηρή απάντηση σε αυτούς που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν βάλει στο στόχαστρο το Νομό Λασιθίου και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προσπαθούν για την αποψίλωση των κοινωνικών δομών και των υπηρεσιών γενικότερα.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου