Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Σε ποιους δίνει θέσεις ο Αρναουτάκης - Αντιπεριφεριάρχης ο Μανόλης Κλώντζας;


Αφού έκλεισε με τον καλύτερο σχετικά τρόπο η εκλογή προεδρείου στην Περιφέρεια Κρήτης ο Σταύρος Αρναουτάκης είναι έτοιμος να ανακοινώσει τα ονόματα των αντιπεριφερειαρχών και των εντεταλεμένων συμβούλων τους οποίους θα αξιοποιήσει στο πρώτο ήμισυ της θητείας του. Έχει πει άλλωστε ότι θα αξιοποιηθούν πολύ περισσότερα στελέχη αυτή τη φορά αφού αυξήθηκαν οι θέσεις των θεματικών αντιπεριφερειαρχών (σε έξι) ενώ θα δοθούν και 4 επιπλέον άμισθες όπου μπορούν να τοποθετηθούν σύμβουλοι που είναι δημόσιοι υπαλληλοι, συνταξιούχοι κλπ

Σύμφωνα με πληροφορίες θα τοποθετήσει δύο από το Ηράκλειο, δύο από τα Χανιά και από ένα σε Λασίθι και Ρέθυμνο. 

Στο Ηράκλειο τον πρώτο λόγο έχουν δύο κυρίες, η Θεανώ Βρέντζου και η Βιργινία Μανασάκη ,ενώ σε αυτή τη φάση θα αξιοποιηθεί η εμπειρία του Γ.Αλεξάκη στα ευρωπαϊκά προγράμματα, η εξειδίκευση που έχουν οι κ.Σηφάκης και Βαμιεδάκης στον τουρισμό, στον αθλητισμό ο κ.Σιριγωνάκης, ενώ σε άλλες θέσεις θα αξιοποιηθούν στελέχη όπως η κ.Εφη Κουτεντάκη (θα είναι στην Αναπτυξιακή).

Από τα Χανιά θα αξιοποιθούν οι κ.Καλογερής και Σημαντηράκης, αλλά και ο κ.Κουρουπάκης που θα έχει τον πρώτο λόγο στην πολιτική προστασία.

Στο Ρέθυμνο ο κ.Χνάρης και στο Λασίθι ο κ.Κλώντζας.

Σε κάθε περίπτωση ο κ.Αρναουτάκης έχει διαμηνύσει ότι θέσεις υπάρχουν για να προσφέρουν και να κάνουν δουλειά οι σύμβουλοι και σε αυτό το μοτίβο αναμένεται να αξιοποιήσει την ομάδα του. Πάντως βασική καινοτομία θα είναι το ότι οι αντιπεριφερειάρχες θα φύγουν από το κεντρικό κτίριο και καθένας θα στεγάζεται στην υπηρεσία που θα εποπτεύει.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου