Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Μετά το τροχαίο πήγε στο σπίτι ... με "κρυμμένο" αιμάτωμα στον εγκέφαλο!


Δε σπουδαιολόγησε το τραύμα του, ένας δικυκλιστής που χθες ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Νικόλαο. Ο άνδρας θεωρώντας ότι δεν είχε τραυματιστεί επέλεξε αντί για το νοσοκομείο - για προληπτικούς λόγους - να γυρίσει στο σπίτι του, όπως κι έκανε. Μόνο που λίγη ώρα αργοτερα μεταφέρθηκε... αναγκαστικά στο νοσοκομείο, σε κωματώδη κατάσταση...

Στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, την ίδια ώρα εκτυλισσόταν το καθημερινό, επαναλαμβανόμενο "δράμα" της έλλειψης ιατρικού προσωπικού. Ο δικυκλιστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, όμως δεν εφημέρευε ακτινολόγος... Όπως είπε στο "Ράδιο Κρήτη" ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, Γιώργος Μανουσάκης, "κλήθηκε και ήρθε από το σπίτι της - όπωw έχει γίνει πολλές φορές - επιμελήτρια του Ακτινολογικού, η οποία διενήργησε την αξονική τομογραφία, από την οποία προέκυψε ότι ο ασθενής είχε σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο". 

Ο δικυκλιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Νευροχειρουργική Κλινική, στο Ηράκλειο, αναδεικνύοντας με τον πιο γλαφυρό τρόπο τους πολλαπλούς κινδύνους που ελλοχεύουν για τη ζωή των πολιτών λόγω του "ψαλιδιού" στα κονδύλια για την Υγεία.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου