Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Στο ίδιο έργο θεατές οι φορείς του Αγίου Νικολάου για το νοσοκομείο...

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας είχαν για άλλη μια φορά φορείς του Αγίου Νικολάου με αντικείμενο τα προβλήματα του νοσοκομείου της περιοχής και την άμεση επίλυση τους για την εύρυθμη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Με τον αρμόδιο υπουργό συναντήθηκαν ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, αλλά και ξενοδόχοι της περιοχής, οι οποίοι για άλλη μια φορά εξέφρασαν τις σημαντικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο τόσο σε υποδομές όσο και σε ιατρικό προσωπικό.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην ανάγκη της άμεσης τοποθέτησης διαφόρων ειδικοτήτων, όπως παιδιάτρου, οθφαλμίατρου και τεσσάρων γιατρών για τη χειρουργική κλινική.

Από την πλευρά τους οι ξενοδόχοι που συμμετείχαν στη συνάντηση τόνισαν τις ανάγκες που παρουσιάζονται σε ετήσια βάση, αλλά ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, κατά τους οποίους χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται τον Άγιο Νικόλαο.

Για το λόγο αυτό ζήτησαν να υπάρξει άμεση μέριμνα και ουσιαστικές λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, ώστε να λειτουργεί σωστά και να υπάρχει η δυνατότητα να παρέχει όλες τις υπηρεσίες και πλήρη κάλυψη στις ανάγκες των πολιτών.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή φορέων της πόλης για το θέμα του νοσοκομείου. 

Πηγή: http://www.ekriti.gr/article/sto-idio-ergo-theates-oi-foreis-toy-agioy-nikolaoy-gia-nosokomeio#ixzz3EOhBBsky 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου