Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Αρνητικά για το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου τα αποτελέσματα της σύσκεψης στην Αθήνα - το υπουργείο πρότεινε την υποβάμιση του ΓΝΑΝ σε Νοσοκομείο Γ ζώνης - υλοποείται άμεσα και η πρόταση Πλακιωτάκη για τη μετακίνηση του χειρούργου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Αρνητικά  για το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου είναι όπως φαίνεται τα αποτελέσματα της σύσκεψης στην Αθήνα για τα Νοσοκομεία του νομού Λασιθίου

Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Γρηγοράκος πρότεινε την υποβάμιση του ΓΝΑΝ σε Νοσοκομείο Γ ζώνης (ίδιο με τα Νοσοκομεία Σητείας και Ιεράπετρας) για να μπορούν να γίνονται περισσότερες εφημερίες..

Ακόμη  αποφασίστηκε να υλοποιηθεί  άμεσα και η πρόταση του υφυπουργού εργασίας Γ. Πλακιωτάκη για τη μετακίνηση του χειρούργου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Δόθηκαν επίσης κάποιες  υποσχέσεις για προκήρυξη επικουρικών ιατρών, ενώ δεν δόθηκε κανένα συγκεκριμένο νούμερο για το ΓΝΑΝ για τον αριθμό των νοσηλευτών και των διοικητικών που θα προκηρυχθούν  με την επόμενη προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας.

Κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη θα γίνει ανοιχτή σύσκεψη στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου για να συζητηθούν όσα προέκυψαν από τη σύσκεψη στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου