Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Απάντησε στις αιχμές Ζερβού ο βουλευτής Κ. Δερμιτζάκης


Ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Δερμιτζάκης μιλώντας απόψε στη ραδιοφωνική εκπομπή της Όλγας Δρακάκη στο ΛΑΤΩ FM απάντησε στις αιχμές του δημάρχου Αγ. Νικολάου Αντ. Ζερβού, ο οποίος στη χθεσινή συνέντευξη τύπου κατηγόρησε το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν αντέδρασε στην πρόταση του αναπλ. υπουργού υγείας κ. Γρηγοράκου για ένταξη του ΓΝΑΝ στη Γ΄ζώνη εφημεριών στη σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα και τον προκάλεσε να πάρει θέση για το θέμα.

Ο Κ. Δερμιτζάκης ανέφερε ότι όταν έγινε η πρόταση δεν υπήρξε αντίδραση ή απάντηση από το διοικητή και το διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του ΓΝΑΝ και από τον ίδιο το δήμαρχο Αγ. Νικολάου, αφού δεν είχε υπάρξει διάλογος με τους ιατρούς και το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου. Οπότε όπως ήταν λογικό ούτε ο ίδιος ο Κ. Δερμιτζάκης  αντέδρασε, αναμένοντας την έκφραση άποψης από τους φορείς του ΓΝΑΝ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε  σαφές ότι συντάσσεται με  την άποψη που εκφράστηκε στη συνέχεια από τη συνέλευση και ιατρών και των εργαζομένων του ΓΝΑΝ για μη ένταξη του Νοσοκομείου στη Γ΄ζώνη και θα υποστηρίξει τον αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου