Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν προσκλήθηκαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στον τουρισμό στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμος Αγ. Νικολάου για την προετοιμασία της εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού


Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου σύσκεψη, που συγκάλεσε ο Δήμος Αγ. Νικολάου για την προετοιμασία της εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, στην οποία δεν προσκλήθηκαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στον τουρισμό.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό έγινε από παράλειψη και όχι γιατί υπάρχει η αντίληψη ότι οι εργαζόμενοι στον τουρισμό δεν έχουν λόγο γι' αυτόν.

Διαφορετικά δεν κατανοούμε το σκοπό της επίσκεψης προεκλογικά στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου και της συνάντησης και μαζί μας, του κ. Δημάρχου και στελεχών του συνδυασμού του όπου υπήρξε διαβεβαίωση μεταξύ άλλων και για καλή συνεργασία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς εμείς οι εργαζόμενοι στον τουρισμό θα βοηθήσουμε για την επιτυχία της εκδήλωσης της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, όπως κάνουμε εδώ και 22 χρόνια που διοργανώνεται η εκδήλωση αυτή.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου