Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Στόχευαν στο κλείσιμο της χειρουργικής κλινικής του ΓΝΑΝ; Η λογική του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" σε όλο της το μεγαλείο σε ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας!


Ανακοίνωση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τις σκοπιμότητες που υπάρχουν  στην Ιεράπετρα εξέδωσε σήμερα η Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας.

Η αναφορά που γίνεται στο θέμα της μετακίνησης του χερούργου δείχνει την έντονη δυσφορία της επιτροπής αγώνα γα την παράλληλη μετακίνηση του επικουρικού χειρούργου από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας προς το Νοσοκομείο Αγ. Νκολάου για να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε στις εφημερίες της κλινικής από την επιστροφή του μόνιμου χειρούργου στο Ν.Ι.  

Δηλαδή η επιτροπή αγώνα Ιεράπετρας εκφράζει τη δυσφορία της για την μετακίνηση που αναγκαστικά έγινε για να μην κλείσει μετά τις 20 Οκτωβρίου για 10 ημέρες η χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου.

Και δικαιώς δημιουργείται το ερώτημα: Τί πραγματικά ήθελαν διεκδικώντας να επιστρέψει άμεσα ο μόνιμος χειρούργος; Ήθελαν απλά "αυτόν που γράφει το ΦΕΚ" ή στόχευαν στο κλείσιμο της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου;

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Το επίμαχο απόσπασμα από τη σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας είναι το παρακάτω:
"Όσο για τη δεύτερη απόφαση που αφορούσε την επιστροφή του μόνιμου χειρουργού που διορίστηκε στην Ιεράπετρα, από το Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου είχε μετακινηθεί από τον κ. Μακρονικολάκη, υλοποιήθηκε μεν, όμως, μετά από πολλές πιέσεις και,  δυστυχώς, με την παράλληλη μετακίνηση του επικουρικού χειρουργού που απασχολεί –και πληρώνει- το Νοσοκομείο Ιεράπετρας για τους λίγους μήνες που απομένουν μέχρι τη λήξη της σύμβασής του. "

Είναι φανερή η δυσφορία τους ("δυστυχώς") για την μετακίνηση του επικουρικού  χειρουργού "που απασχολεί –και πληρώνει- το Νοσοκομείο Ιεράπετρας".

Βεβαίως για τη μετακίνηση μόνιμου ΩΡΛ ιατρού από το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου στο  Νοσοκομείο Ιεράπετρας που έχει γίνει εδώ και ενάμισι μήνα,  δεν λένε κουβέντα...

Ολόκληρη την ανακοίνωση μπορείτε να τη διαβάσετε πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου