Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Αudio: ο υφυπουργός Εργασίας Γ. Πλακιωτάκης μιλά στο Ρ/Σ της Ιεράπετρας ΗΧΩ FM και ισχυρίζεται ότι το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου όχι μόνο δεν υποβαθμίζεται αλλά αναβαθμίζεται κιόλας


O υφυπουργός Εργασίας Γιάννης Πλακιωτάκης μίλησε σήμερα στο Ρ/Σ της Ιεράπετρας και μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε (στο 6.50) ότι το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου όχι μόνο δεν υποβαθμίζεται αλλά αναβαθμίζεται κιόλας. 
Ισχυρίζεται επίσης (στο 7.30) ότι η πρόταση για υπαγωγή του ΓΝΑΝ στη γ ζώνη εφημεριών έγινε από τον αναπληρωτή υπουργό υγείας κ. Γρηγοράκο αλλά και από τους παριστάμενους ιατρούς του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

 Ανέφερε επίσης  ότι έχει ακούσει παραφιλολογίες, συνεχή ψέματα και γίνεται προσπάθεια σπιλώσεως διότι κάποιοι συστηματικά στο όνομα του τοπικισμού του κομματισμού της μικροπολιτικής προσπαθούν να δημιουργήσουν εντάσεις στη κοινωνία και προσπαθούν να παραπληροφορήσουν και φυσικά το εύκολο εξιλαστήριο θύμα είναι ο βουλευτής, ο υπουργός ή η κυβέρνηση. Αυτοί που τα κάνουν αυτά είναι οι γνωστοί άγνωστοι που δεν θέλουν ο νομός να έχει ενιαία άποψη και ενιαία φωνή, είναι αυτοί που τρέφονται μέσα από τοπικιστικές ή τέτοιου είδος αντιπαραθέσεις διότι πολιτικές καριέρες μπορούν να χτιστούν γύρω από μια τοπικιστική αντιπαράθεση ενώ δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι ειδικά σε θέματα υγειάς και παιδείας υπάρχει αλληλεσύνδεση.

Στην ερώτηση της κ. Τσαγκαράκη για το που μπορεί να φταίει ο κ. Πλακιωτακη και γίνεται όλο αυτό απάντησε (στο 10.10) ότι προφανώς κανείς δεν είναι αλάνθαστος και φυσικά λάθη έχουν γίνει, κάποιοι λοιπόν συνειδητά προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την κατάσταση, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα αντιπαλότητας και αντιπαράθεσης στο Λασίθι. Αυτοί οι κάποιοι λοιπόν ήταν οι ίδιοι κύριοι που κάποια χρόνια πρότειναν ανεξαρτησίες περιοχών χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει κάποιο μελλοντικό σχέδιο.

Ακούστε τη συνέντευξη του Γ. Πλακιωτάκη στον ΗΧΩ FM πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου