Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

Συνεχίζονται τα προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου: Κλειστή είναι για το Σαββατοκύριακο 18-19/10 η παιδιατρική κλινική - Σε Ιεράπετρα και Ηράκλειο παραπέμπονται οι γονείς

Ο πίνακας των εφημεριών του ΓΝΑΝ σήμερα που δημοσιεύεται στη σελίδα της ΔΥΠΕ Κρήτης και όπου φαίνεται ότι δεν υπάρχει εφημερία παιδίατρου και αναισθησιολόγου

Κλειστή είναι για το Σαββατοκύριακο 18-19/10 η παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου λόγω μη εφημερίας παιδιάτρου. Αρκετοί γονείς έφτασαν το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου και αντίκρυσαν κλειστή την πόρτα της παιδιατρικής κλινικής και παραπέμπονταν το Σάββατο στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας που εφημέρευε και την Κυριακή στην παιδιατρική του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο, αφού δεν εφημέρευε ούτε η παιδ. κλινική του Νοσ. Ιεράπετρας.
Μάλιστα κάποιοι από τους γονείς αντέδρασαν έντονα στην είδηση ότι δεν εφημερεύει παιδίατρος και θα πρέπει να μεταφέρουν τα παιδιά τους σε άλλη πόλη.

Ακόμη το Σαββατοκύριακο 18-19/10 δεν εφημέρευε στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου ούτε αναισθησιολόγος, ενώ το Σάββατο δεν εφημέρευε ακτινολόγος.

Τα προβλήματα του ΓΝΑΝ με τις ελλείψεις ιατρών σε συγκεκριμένες ειδικότητες είναι γνωστά από καιρό στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας που  έχει υποσχεθεί την πρόσληψη επικουρικών ιατρών χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει προκήρυξή.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν 10 ημέρες η τοπική κοινωνία εξέφρασε την αγωνία και τη διαμαρτυρία της για την πορεία του Νοσοκομείου  με μια μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Νικολάου, τη μεγαλύτερη που έχει γίνει τα τελευταία 20 χρόνια στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου