Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Audio - Ανδρέας Μαμαντόπουλος: Ο Άγιος Νικόλαος παραχάραξε την Ιστορία, ξεχνάει ότι το κεντρικό νοσοκομείο ήταν στην Ιεράπετρα


Ο κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος έκανε σχόλια στον Ηχώ για το την απαίτηση του Αγίου Νικολάου το νοσοκομείο του να είναι το κεντρικό.
Όπως είπε λοιπόν “Κοιτάξτε πως μεθοδικά και όμορφα οδηγούμαστε στο αναπόφευκτο και το αναμενόμενο κατά τη γνώμη μου. Όταν τα έλεγα όλα αυτά ήμουν ο αιρετικός, τώρα τα βλέπουμε, έπεσαν οι μάσκες και ξεκάθαρα ζητούν το ρόλο του κεντρικού νοσοκομείου. Αυτόν το ρόλο δυστυχώς πολλοί από εμάς τον παραχωρούσαν στο παρελθόν. Ο Άγιος Νικόλαος κάνει τη δουλεία του.

Ο Άγιος Νικόλαος παραχάραξε την Ιστορία, ξεχνάει ότι το κεντρικό νοσοκομείο ήταν εδώ, οι πολλές δουλειές γινόντουσαν εδώ, υπήρχε ένα ανεπτυγμένο νοσοκομείο χτισμένο από τους πατεράδες μας και από τις στερήσεις του κόσμου του παρελθόντος. Προσπαθεί να παραχαράξει τον πληθυσμό με τη μεταφορά των υπηρεσιών εκεί μοιραία αργά η γρήγορα σε αναζήτηση εργασίας θα παραχαραχτούν και τα πληθυσμιακά δεδομένα. Και αν το προσέξατε τώρα τελευταία μεθοδικά και όμορφα δήμος και νοσοκομείο μαζί προσπαθούν να παραχαράξουν και τη Γεωγραφία. Όταν συζητάνε αυτή τη στιγμή με το Τζερνιάδο με το Οροπέδιο ένα χώρο πληθυσμού ο οποίος για τα ιατρικά του θέματα όσα δε μπορεί να επιλύσει τοπικά γλιστράει προς το Ηράκλειο. Άρα μέσα στα επιχειρήματα του, τα γεωγραφικά και πληθυσμιακά προσθέτει τώρα και το Τζερνιάδο. Μεθοδικά και όμορφα λειτουργεί ο Άγιος Νικόλαος. Φαντάζομαι ακούσατε και τον κ. Κλόντζα μαχητικό να χτυπάει και το χέρι του στο τραπέζι και να λέει πάρτε το χαμπάρι είμαστε η πρωτεύουσα και το κεντρικό νοσοκομείο χρησιμοποιώντας λέξεις για χρήμα και για τουρισμό ιατρικό. Οι εργατοώρες της Σητείας και τα χαλασμένα προϊόντα της Ιεράπετρας δεν είναι χρήματα. Είναι χρήματα που θα χάσουν οι υπόλοιποι για να πάνε να κάνουν τους τουρίστες στο βωμό του κέρδους του Αγίου Νικολάου”.

Ακούστε τη συνέντευξη:


Αναδημοσίευση από τη σελίδα του Ρ/Σ ΗΧΩ FM

2 σχόλια:

 1. ΚΑΠΟΤΕ

  Κάποτε η πρωτεύουσα της Ελλάδας ηταν το Ναύπλιο.
  Κάποτε η πρωτεύουσα της Κρήτης ηταν στα Χανιά
  Κάποτε η εδρα του Ν. Λασιθίου βρισκόταν στη Νεάπολη.
  Κάποτε κύριε Μαμαντοπουλε είσαστε 20 χρονω
  Αυτά θα λεμε τωρα ??

  "Η ΖΩΗ ΕΝ ..ΓΡΑΦΩ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μάλλον ο ίδιος ξεχνά (ή δεν γνωρίζει) ότι το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ξεκίνησε την λειτουργία του το 1940, ενώ της Ιεράπετρας το 1955. Μάλλον μέχρι τότε οι υπηρεσίες του "κεντρικού" νοσοκομείου Ιεράπετρας, παρέχονταν στο οικόπεδο που κτίστηκε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή