Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Δελτίο τύπου για τα εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ από την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σητείας

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΤΕΙΑΣ
Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 10 - 72300 ΣΗΤΕΙΑ
 ΤΗΛ.28430 29616, email: syrizasitias14@gmail.com

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 0013
Σητεία  20 Οκτωβρίου 2014

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΤΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014, τα εγκαίνια των γραφείων της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σητείας.

Παραβρέθηκαν και μίλησαν ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας και ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κωστής Δερμιτζάκης. Τη συζήτηση  συντόνισε  ο Δημήτρης Σπύρου από την οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Σητείας.

O Κωστής Δερμιτζάκης με μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση αναφέρθηκε στις δύσκολες εποχές με τους λιγοστούς συντρόφους που προσπαθούσαν να κρατήσουν την οργάνωση ζωντανή και στα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα και η Σητεία ειδικότερα.

Ο Δημήτρης Βίτσας παρουσίασε και ανέλυσε την πρόταση της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθησε συζήτηση που κράτησε τρεις ολόκληρες ώρες με ουσιαστικές παρεμβάσεις από τους παρευρισκόμενους, που προέρχονταν απ’ όλο το φάσμα των κομμάτων και της κοινωνίας της Σητείας.  Τέθηκαν πολλές ερωτήσεις και έγινε γόνιμος διάλογος πάνω σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ελληνικής πραγματικότητας που ταλαιπωρούν και προβληματίζουν τους Έλληνες.

Ευχαριστούμε πολύ όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση των εγκαινίων και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ελπίζουμε στις συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει στο μέλλον η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Σητείας να υπάρχει η ίδια μεγάλη συμμετοχή και το ίδιο ενδιαφέρον από τους πολίτες της Σητείας.

Από την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ  ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΤΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου