Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Δημήτρης Κουνενάκης: Τουριστική Σχολή....

Υπενθυμίζουμε οτι η κ Κεφαλογιάννη ανήγγειλε Ανώτατη Τουριστική Σχολή στο Ρέθυμνο ενώ παράλληλα δεν υπήρξαν αντιδράσεις απο εκείνους που έπρεπε στον τόπο μας.

Υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι διαχρονικά ο Νομός και ο Αγιος Νικολάος διαμαρτύρεται για τον αποκλεισμό του στην κατανομή ΑΕΙ και ΤΕΙ σε επίπεδο Κρήτης. 'Ολοι το αναγνωρίζουν. Παρά ταύτα με πολύ κόπο και θυσίες λειτουργούν δύο τμήματα στο νομό. Προχωρήσαμε στο Δήμο στην εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας για την ίδρυση σχολής επιχειρησιακών σπουδών στον Αγιο Νικόλαο, όπου θα λειτουργούσε και σχολή Τουρισμού. 

Συναντήσαμε καλό κλίμα όπου απευθυνθήκαμε, όμως η κρίση απο τη μιά και η αναποτελεσματικότητα του πολιτικού συστήματος του νομού απο την άλλη, δεν επέτρεψε να προχωρήσει η ιδέα μας. 

Το αίτημα όμως παρέμεινε και παραμένει.... 

Και τώρα εμφανίζεται η κ Κεφαλογιάννη και αναγγέλει ιδρυση όμοιας σχολής στο Ρέθυμνο !!!!! Ενω ξέρει το αίτημα μας .... Εμείς σκοτωνόμαστε να κρατήσουμε την ΑΣΤΕΑΝ και απο την άλλη η υπουργός προωθεί τη σχολή στο Ρέθυμνο.... 

Αραγε ο υφυπουργός και βουλευτής του νομού κ Πλακιωτάκης, δεν γνώριζε;;;; Το αίτημα μας το ξέρει, την υπουργό την ξέρει.... Την επέμβασή του δεν βλέπουμε!!!! Τι σκοπεύει άραγε να πράξει;;;; Περιμένουμε.. 

Ανάλογα και για τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ Ζερβό. Γιατί καμία αντίδραση;;;; Δεν διεκδικούμε πλέον ;;;;; 

Ανάλογα και για τους άλλους θεσμικούς και φορείς.... Θα δεχθούμε τετελεσμένα ή θα αντιδράσουμε τώρα για μην κλαψουρίζουμε αργότερα;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου