Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Αφού πέτυχαν την παράλογη αμοιβαία μετακίνηση των χειρούργων, τώρα διεκδικούν τη μετακίνηση παθολόγου από το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας


Στις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας μετά από απαίτηση της επιτροπής αγώνα, με θέμα τη μη υλοποίηση της υπόσχεσης για μετακίνηση παθολόγου που δόθηκε από το διοικητή της ΔΥΠΕ Κρήτης κ. Γρηγοράκη και από τον υφυπουργό Εργασίας κ. Πλακιωτάκη στη σύσκεψη που έγινε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας στις 8/9/2014.
Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας θα είναι καλεσμένοι ο δυπεάρχης, οι βουλευτές και ο διοικητής του ΓΝΑΝ κ. Μακρονικολάκης και το αίτημα θα είναι η υλοποίηση της υπόσχεσης για τη μετακίνηση παθολόγου προς το Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Δείτε τα παρακάτω σχετικά videos:
Όμως ποιες είναι οι αποφάσεις που ελήφθησαν στη σύσκεψη της 8ης /9/14 σχετικά με το θέμα της μετακίνησης παθολόγου:
Ο (υπο)διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Ματαλλιωτάκης μιλώντας την επομένη της σύσκεψης (9/9/14) στο Ρ/Σ Ηράκλειο 9.84 είναι αποκαλυπτικός για το ποια απόφαση ελήφθη, αφού περιγράφει ότι αποφασίστηκε να μετακινηθεί παθολόγος από το Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου και από εκεί να μετακινηθεί άλλος παθολόγος από το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.
Όταν λοιπόν η Επιτροπή Αγώνα και ο δήμαρχος λένε ότι απαιτούν να υλοποιηθεί η απόφαση της 8ης/9/14, ουσιαστικά ζητούν το γαϊτανάκι μετακινήσεων που οδηγεί στη μετακίνηση παθολόγου από το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου σε αυτό της Ιεράπετρας. Δείτε το video με τη συνέντευξη του Γ. Ματαλλιωτάκη στις 9/9/14:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου