Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Ψήφισμα για το θάνατο του πρώην Προέδρου του Συλλόγου Κριτσωτών Αττικής «O KAΣΤΕΛΛΟΣ» Νικολάου Παγκάλου


ΨΗΦΙΣΜΑ

Στην Αθήνα και στο γραφείο του Συλλόγου Κριτσωτών Αττικής «O KAΣΤΕΛΛΟΣ» σήμερα 1η του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 6.00 μ.μ. συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΣΤΕΛΛΟΥ, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κήρυξε την έναρξη της έκτακτης συνεδρίασης για τη συζήτηση του 1ου και μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης «Ψήφισμα για το θάνατο του πρώην Προέδρου του Συλλόγου Νικολάου Παγκάλου». Ο νυν πρόεδρος κος Ιωάννης Ταβλάς, λαβών το λόγο εξέθεσε ότι:
Με την αγγελία του απρόσμενου θανάτου του πρώην προέδρου του ΚΑΣΤΕΛΛΟΥ, Παγκάλου Νικολάου του Μανώλη , συνήλθε εκτάκτως σήμερα, το Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα, λαμβάνοντας υπόψη την εκτίμηση, το σεβασμό, την αποδοχή και την αγάπη, με την οποία τον αντιμετώπιζαν οι χωριανοί και όλοι όσοι τον γνώριζαν και εκτιμώντας τη μεγάλη και πολύχρονη προσφορά του στο ΚΑΣΤΕΛΛΟ κατά την πολύχρονη παρουσία του σ΄αυτόν αλλά και την κοινωνία του χωριού του γενικότερα, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του. 

Οφείλουμε ανέφερε στη συνέχεια, να αποδώσουμε την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή στον άνθρωπο που υπηρέτησε την Παιδεία μας ως καθηγητής χημείας, τα περισσότερα χρόνια της ζωής του αλλά και για την αγάπη του για την πατρίδα, αφού νέος, υπήρξε αγωνιστής της εθνικής αντίστασης κατά των κατακτητών Γερμανών και Ιταλών, από τα λημέρια ψηλά στα κριτσώτικα βουνά. Τέλος να τον τιμήσουμε για ότι πρόσφερε στην κριτσώτικη κοινωνία, για το πάθος του για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά την ανωτέρω εισήγηση του προέδρου, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ,να εκδοθεί ΨΗΦΙΣΜΑ για το θάνατο του Νικολάου Παγκάλου του Εμμανουήλ. 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος.
2. Να παραστούν τα μέλη του Συλλόγου Χρυσούλα και Ειρήνη Φαζού κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του.
3. Να κατατεθεί το ποσό των 50,00 ευρώ στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΛΑΤΩ» του χωριού μας και το ποσό των 90,00 ευρώ στις τρεις ενορίες μας. Και 
4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Γι’ αυτό συντάχθηκε το σχετικό πρακτικό και υπογράφεται όπως κατωτέρω.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΚΑΣΤΕΛΛΟΥ»
Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Κ.Ταβλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου