Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

13 μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα από την Gerontis Kick Boxing Team από τον Άγιο Νικόλαο

Από 12-14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το επίσημο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing περιλαμβάνοντας όλα τα αναγνωρισμένα αγωνιστικά στυλ και όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, στο ολυμπιακό στάδιο βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing είναι μία από τις πλέον υψηλού επιπέδου διοργανώσεις πανελλαδικά, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.  Οι αθλητές που έλαβαν μέρος ξεπέρασαν τους 1500, από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Οι κατηγορίες όπου πήραν μέρος οι αθλητές ήταν έξη: light contact, kick light, point fighting, full contact, low kick, k1.

To taekwon-do Γεροντής team το οποίο είναι πλέον επίσημα εγγεγραμένο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κick Boxing (ΠΟΚ), έλαβε μέρος και σε αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα με 7 αθλητές και 2 βοηθούς προπονητή, όπου κατάφεραν να προσκομίσουν συνολικά 13 μετάλλια στα 3 αγωνίσματα (point fighting, light contact, kick light).

Η τελική κατάταξη των σωματείων που συμμετείχαν στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα βάσει του αριθμού των αθλητών και  των μεταλλίων που συγκέντρωσαν ανέδειξε το Gerontis team ως  πρώτο πολυνίκη σύλλογο.  Όλοι οι αθλητές μας που αγωνίστηκαν κατάφεραν να κατακτήσουν και επίσημα τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος για το 2014. Από τους 7 αθλητές του Gerontis team, και οι 7 στέφθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος σε μία και περισσότερες κατηγορίες.

Αναλυτικότερα:

2η ΘΕΣΗ- ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:

ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (light contact)

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (kick light)

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ (light contact)

Οι οποίοι έφτασαν μία ανάσα από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου χάνοντας με ελάχιστη διαφορά στον τελικό της κατηγορίας τους, παρόλο που αγωνίστηκαν με πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές.

ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία (point fighting),

ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  επίσης κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία ( kick light) και τρίτη θέση στην κατηγορία (light contact).

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ επίσης κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία (light contact)

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ επίσης κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία (point fighting)

ΤΖΑΝΙΔΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ κατέκτησε τρίτη θέση στην κατηγορία (point fighting), τρίτη θέση στην κατηγορία (light contact) και τρίτη θέση στην κατηγορία (kick light)

ΓΚΟΝΤΟΛΙΑ ΑΘΗΝΑ κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία (kick light)

ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΓΕΩΡΓΙΑ κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία (kick light)

Όλοι οι παραπάνω αθλητές ήταν πρωτοεμφανιζόμενοι στα ring του kick boxing και παρόλο αυτά απέδειξαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τις τρεις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης αφού σε αυτό το πανελλήνιο πήραν συνολικά 13 μετάλλια.  Ο επικεφαλής προπονητής κ. Γεροντής Ιωάννης δήλωσε ευχαριστημένος αφού κανένας άλλος σύλλογος από όλη την Κρήτη και όλες τις πολεμικές τέχνες δεν κατάφερε να συγκεντρώσει την σωρεία μεταλλίων και την καλή εμφάνιση των αθλητών εκπροσωπώντας  επάξια την Κρήτη.

Πηγή: http://www.sporfm.gr/permalink/177258.html#ixzz3MpN2Z2IA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου