Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Με μπλούζα των οργανωμένων οπαδών Παναθηναϊκού του Αγίου Νικολάου βγήκε ο Ρωμανός από το νοσοκομείο


Με μπλουζάκι συνδέσμου οπαδών του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Νίκος Ρωμανός κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο για να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού  όπου και θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Το t-shirt πράσινου χρώματος που φορούσε είχε μία στάμπα στρογγυλού σχήματος με το νησί της Κρήτης, ένα νεαρό που κρατά σημεία της ομάδας του Παναθηναϊκού, το τριφύλλι-έμβλημα της ομάδας και το Αγιος Νικόλαος, την περιοχή της έδρας του συνδέσμου. Επιπλέον κάτω από το σήμα έγραφε 15 years (15 χρόνια) προφανώς είναι τα έτη λειτουργίας του οπαδικού συνδέσμου.

Ο Νίκος Ρωμανός είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο t-shirt του το έδωσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι του συμπαραστάθηκαν τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να το φορέσει σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν βρεθεί έξω από το Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» πριν από περίπου 10 ημέρες και με συνθήματα συμπαραστάθηκαν στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό. Περίπου οπαδοί έφτασαν στο σημείο με 50 μηχανάκια και φώναζαν, μεταξύ άλλων, «ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 ΝΙΚΟΛΑ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ».

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανάρτησαν πανό συμπαράστασης στο Νίκο Ρωμανό, αλλά και πανό στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/news/183261/me-mployza-ton-organomenon-opadon-toy-panathinaikoy-vgike-o-romanos-apo-nosokomeio#ixzz3MEZZcEqi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου