Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Στο Ηράκλειο, στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 7/12, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού 2015, θα πραγματοποιηθεί ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στο οποίο μετέχουν συνδικαλιστικά σωματεία από όλη την Κρήτη και τα 4 Εργατικά Κέντρα του νησιού.
 Από τον Άγιο Νικόλαο θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 4.00 μμ από το ΚΤΕΛ.

Ανακοίνωση – Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση των συνδικάτων την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα 
  • ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ,
  • ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, 
  • ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
Την χαριστική βολή στην ελληνική κοινωνία και οικονομία σχεδιάζουν κυβέρνηση και τρόϊκα με τον κοινωνικά βάρβαρο προϋπολογισμό του 2015 και με τα νέα, καταστροφικά μέτρα που «διαπραγματεύονται» Σαμαράς-Βενιζέλος με τους δανειστές της χώρας. Ο μνημονιακός προϋπολογισμός του 2015 σηματοδοτεί την έκτη χρονιά λιτότητας, συνεχίζοντας την άγρια φοροεπιδρομή και «πετσοκόβοντας» περαιτέρω μισθούς, συντάξεις και δημόσιες δαπάνες σε κοινωνικά κρίσιμους τομείς.


Θα έχουμε συγκεκριμένα νέους φόρους 1,4 δισ. ευρώ και μείωση κατά περίπου 1,5 δισ. ευρώ στα συνολικά έξοδα του κράτους για να πιάσει η κυβέρνηση τους «προκρούστειους» μνημονιακούς στόχους. Το αποτέλεσμα θα είναι δραστικές μειώσεις στην επιχορήγηση των ασφαλιστικών ταμείων και συνεπώς των συντάξεων, καθώς και μειώσεις στην επιχορήγηση των νοσοκομείων και του κράτους πρόνοιας και νέες μειώσεις στους μισθούς, την ίδια στιγμή που νέο κύμα φόρων θα πλήξει βάναυσα νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις.

Και όλα αυτά χωρίς να υπολογίζονται και να προσμετρούνται οι επιπτώσεις των νέων μέτρων που η κυβέρνηση «διαπραγματεύεται» με τους δανειστές.

Απέναντι σε αυτές τις πολιτικές που οδηγούν σε νέα, μεγάλη ύφεση την οικονομία της χώρας και «στάζουν αίμα» εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων είμαστε οργισμένοι και αποφασισμένοι. Αποφασισμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ανατροπή τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου