Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Άγ.Νικόλαος: Ζητούν οριστικές λύσεις στις ελλείψεις γιατρών

Με το "δάκτυλο στη σκανδάλη" είναι εργαζόμενοι, φορείς, γονείς, αλλά και πολίτες, οι οποίοι ζητούν οριστικές λύσεις και όχι μπαλώματα, καθώς οι ελλείψεις από γιατρούς και ειδικά τα κενά σε ακτινολόγο, ορθοπεδικό και αναισθησιολόγο στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, εγκυμονούν κίνδυνους.   

Με τον κίνδυνο να κλείσει η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου τις ημέρες των γιορτών και τους γονείς να καρδιοχτυπούν καθημερινά, μήπως συμβεί το χειρότερο και δεν προλάβουν, αντιπροσωπεία από τους συλλόγους γονέων του δήμου με τον πρόεδρο των Εργαζομένων του Νοσοκομείου, επισκέφθηκαν τη ΔΥΠΕ.  

Αυτό που μένει είναι η υπογραφή από το υπουργείο Υγείας για τον παιδίατρο που πρόκειται να έρθει από την Ικαρία και θα τοποθετηθεί στον Άγιο Νικόλαο, με την οργανική του θέση ωστόσο να είναι στο νοσοκομείο του Ηρακλείου. Η υπογραφή αυτή είναι θέμα ωρών, σύμφωνα με απόφαση του κ. Γρηγοράκη, ωστόσο οι Αγιονικολιώτες ζητούν λύσεις οριστικές και όχι του ποδαριού, με τα κενά και την υποστελέχωση του νοσοκομείου να μην έχουν τέλος, διαφορετικά όπως αναφέρουν θα εντατικοποιήσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Την Πέμπτη οι σύλλογοι γονέων Αγίου Νικολάου θα κάνουν διαμαρτυρία στις 12:30, έξω από την Παιδιατρική Κλινική στον Άγιο Νικόλαο, όπου μαζί με τα παιδιά θα ζωγραφίσουν για την υγεία.

Του Λευτέρη Κουμαντάκη

Αναδημοσίευση από τη σελίδα της εφημερίδας ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου