Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

Λυκούδης:Αστείοι όσοι λένε ότι θα πάω στο Ποτάμι - Ναι το είπε ο θεομπαίχτης


Η πολιτική στην χώρα μας έχει πέσει σε επίπεδα σκουληκιού και τυφλοπόντικα για να θυμηθούμε την άλλη σκουληκαντέρα τον Αηδόνη.Το ποιος είναι σκουλήκι Αηδόνι το βλέπουμε με τις πράξεις τους.Όσο για μερικούς που έσπευσαν τότε να υπερασπιστούν τον Λυκούδη θα τους συμβούλευα να μην είναι τόσο αφελείς...όχι πως είναι κακό αλλά στην πολιτική βλάπτει σοβαρά

Η παραπάνω εικόνα είναι από την επίσημη σελίδα στο Facebook της σπουδαίας πολιτικής κίνησης «Μεταρρυθμιστές για τη Δημοκρατία και την Ανάπτυξη» που ίδρυσε πριν από λίγο καιρό ο Σπύρος Λυκούδης. 

Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε εκείνη τη μέρα στον Αθήνα 9.84 σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου: 

-Για την φήμη ότι “Ο Σ. Λυκούδης έχει πάρει το δρόμο του για το Ποτάμι”: 

Πρόκειται περί αστείας ιστορίας, γιατί αν ήθελα να πάω στο Ποτάμι θα πήγαινα από την αρχή. Με τους φίλους του Ποταμιού έχω πολύ καλές σχέσεις και με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Το Ποτάμι δεν ενδιαφέρεται για τη βασική δική μας πολιτική επιδίωξη και την ανασυγκρότηση του χώρου. Ή μάλλον ενδιαφέρεται μ’ έναν τρόπο που εμένα δεν με πείθει… Αυτός ο χώρος δεν μου είναι εχθρικός, αντιθέτως μου είναι συμπαθής πολιτικά, αλλά δεν ταυτίζομαι, επειδή σε αυτή τη φάση είναι άλλες οι πολιτικές μας επιδιώξεις. Θεωρώ όμως το Ποτάμι αναμφισβήτητο κομμάτι αυτής της προσπάθειας ανασύνταξης αυτού του χώρου. Παρότι ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης λέει ότι δεν το ενδιαφέρει ο χώρος, εγώ θεωρώ ότι οι πολίτες που ψηφίζουν το Ποτάμι του δίνουν το πολιτικό του στίγμα. Και αυτοί οι πολίτες είναι οι πολίτες της ευρύτερης κεντροαριστεράς, είτε θέλει, είτε δεν θέλει κάποιος να το παραδεχθεί. 

Τελικά, ένα μήνα μετά ο σπουδαίος αυτός πολιτικός άνδρας πήγε στο Ποτάμι. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Από www.parapolitiki.com

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/12/blog-post_132.html#ixzz3N6riHaLm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου