Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

ΑΙΣΧΥΝΗ- ΑΙΔΩΣ –ΝΤΡΟΠΗ

της Όλγας Δρακάκη

ΑΙΣΧΥΝΗ- ΑΙΔΩΣ –ΝΤΡΟΠΗ
Είναι μια από της αρετές που έχει εκλείψει από τον τόπο μας ξεχάσαμε την σημασία της και την σπουδαιότητα της ,την θάψαμε μαζί με άλλες σπουδαίες, όπως  η αλήθεια η εντιμότητα η αξιοπρέπεια η περηφάνια …θυσία απαραίτητη για να μπορέσει αυτή η καταστροφική κυβέρνηση να παραδώσει την χώρα … με εντατικά φροντιστήρια ανέλαβαν τα γνωστά ΜΜΕ …να αλλοιώσουν αρετές και αξίες  ασελγώντας στην ιστορική τις γλώσσα έδωσαν  στις λέξεις την καινούρια  σημασία τους  ???
Τη μας έμαθαν τα χρόνια του ΧΑΟΥΣ  ο Πρετεντέρης και τα άλλα καλόπαιδα ..
 • Τη φορολεηλασία οθωμανικού τύπου, την αρπαγή μισθών και συντάξεων τα βάφτισε «πατριωτισμό».
 • Το χαράτσι το βάφτισε «αλληλεγγύη».
 • Το συμφέρον των πολυεθνικών που χαίρουν φοροασυλίας  και  τα εξωδικαστικά κουκουλώματα υποθέσεων τύπου «Ζήμενς» τα βάφτισε «εθνικό συμφέρον».
 • Την απόλυση και την ανεργία τα βάφτισε «εφεδρεία».
 • Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου  τα βάφτισε «αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας».
 • Την αιθαλομίχλη της ανέχειας,  και τις χιλιάδες αυτοκτονίες τα βάφτισε «σωτηρία».
 • Τον εξανδραποδισμό του βασικού – κατ’ ευφημισμό – «μισθού»,  την εκμετάλλευση των «ενοικιαζόμενων εργαζόμενων» και την υπαγωγή της εργασιακής νομοθεσίας στην εποχή των ειλώτων τα βάφτισε «ανάπτυξη».
 • Την είσοδο στα Μνημόνια την βάφτισε «ευλογία» και γιατί την αέναη παραμονή στην Κόλαση την βαφτίζει σαν «έξοδο από το Μνημόνιο».
Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει αυτός χρόνος και με τον κουραμπιέ στο στόμα μας έβαλαν σε εντατικά μαθήματα μας Θεωρούν ηλίθιους και την Ελλάδα τρελή-τέτοια είναι η απελπισία τους. Όχι από τις τύψεις τους, όχι από τις Ερινύες που τους τρώνε το συκώτι, αλλά από την αγωνία τους ενόψει του τέλους τους. Σκαρφίζονται κόλπα, το ίδιο μωρά κι απελπισμένα, όπως το Ποτάμι, τρώγονται μεταξύ τους σαν λυσσασμένα σκυλιά και προσεύχονται στις καρέκλες τους (και στης Μέρκελ το θρόνο) να σωθούν. Έστω την τελευταία στιγμή. Να συνεχίσουν τα ίδια πάνω απ΄όλα αμετανόητοι..
Ενόψει των προεδρικών εκλογών…πρέπει να μάθουμε γρήγορα ότι:

 • Δημοκρατία» είναι το πολίτευμα στο οποίο ο λαός αποφασίζει «ελεύθερα» να τον κυβερνούν οι «αγορές»…
ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
 • Απειλή της «δημοκρατίας» είναι η διεξαγωγή … εκλογών, οι οποίες «αποσταθεροποιούν» τη χώρα και θέτουν σε κίνδυνο τις «θυσίες» του λαού!!!
 • Αν «έρθει» ο ΣΥΡΙΖΑ αίφνης τα ΑΤΜ θα μας φτύνουν. Ο οποίος όμως ΣΥΡΙΖΑ τα έχει βρει με τους Αμερικανούς, τον Πάπα και όλες τις σκοτεινές δυνάμεις. Στο τσακ... θα βγαίναμε στις αγορές, και θα είχαμε πνιγεί στο success story, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε τους υποψήφιους επενδυτές στα Γουναράδικα κι έγινε του Μελιγαλά το κάγκελο.
 • Τεράστιος κίνδυνος είναι η ανυπακοή στον Γιούνγκερ τους οίκους «Μούντις», «Φούντις» και στις παραδοσιακά «δημοκρατικές» δυτικές φυλλάδες.
«ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ» ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
Με αξιολογική σειρά:Άδωνις ο «σιπραλεξ», Βορίδης o «τσεκουράτος», Λυκούδης ο «ανύπαρκτος», Ψαριανός ο «γιλέκας», Σταυρος ο “river” και ο Λοβέρδος ο “οροθετικός”
«ΠΥΛΩΝΕΣ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Είναι μονο οι  οίκοι αξιολόγησης, οι αγορές,η Μέρκελ ο Σόιμπλε, ο Μπαρόζο, ο Ρομπάι, ο Βενιζέλος, ο Πορτοσάλτε, ο Πρετεντέρης, ο Στουρνάρας, τα Spreads 10ετών κρατικών ομολόγων, και τα εβδομαδιαία ενημερωτικά δελτία της ALPHA BANK!!!
ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ
Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, είναι ο «πρώτος πολίτης» της χώρας, ο οποίος πρέπει να είναι «σοβαρός» και κυρίως αποτυχημένος πολιτικός.  Εκλέγεται με τη συμβολή της τρομοκρατικής οργάνωσης «29 Δεκέμβρη» για να αποφευχθεί εκ νέου η Μικρασιατική καταστροφή και ο Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος.
ΙΣΟΝΟΜΙΑ-ΙΣΗΓΟΡΙΑ
Όλοι είναι «ίσοι» ενώπιον του νόμου. Εξαιρούνται : πολιτικοί, επιχειρηματίες, μιντιάδες, τραπεζίτες, εργολάβοι, εφοπλιστές, δικαστές, «επενδυτές», λιστολαγκάρντες, ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες και λοιπές «ευάλωτες» κοινωνικές ομάδες.
Όλοι εκφράζουν ελεύθερα την άποψη τους, αρκεί να διατυπώνεται σε «φίλια» μέσα και να εγκρίνεται απ’ την … Κομισιόν και το ΔΝΤ !!!
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Όπως όλα τα «κοπάδια», επιδοτείται με ευρωπαϊκές ενισχύσεις, προκειμένου να «παράγει» νόμους, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Το «κοπάδι» που θα μαντρώσει τα 180 πρώτα «ζωντανά» έχει επιτελέσει το «χρέος» του απέναντι στην Ιστορία (της Αποικιοκρατίας!)
Όπως διαπιστώνετε από τα παραπάνω σαν καλό σπασικλάκι εδώ και μια εβδομάδα έγινα ένα με τον καναπέ μου και σας μεταφέρω με χαρά όλα όσα έμαθα από τα ΜΜΕ όμως ..
Η Δημοκρατία φωνάζει ότι οι λόγοι που πρέπει να φύγουν είναι τόσοι όσα και τα 6,3 εκατομμύρια του πληθυσμού των «όλοι μαζί τα φάγαμε» (!) που έχει στοιβαχτεί στα έγκατα της ανέχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Η Δημοκρατία φωνάζει ότι οι λόγοι  που πρέπει να φύγουν είναι τόσοι όσα και τα σαλιαρίσματά τους με τους ναζί και την ακροδεξιά συνιστώσα του καθεστώτος των Μνημονίων, είναι τόσοι όσοι και οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου του καθεστώτος των PSI, είναι τόσοι όση και η «μαυρίλα» των Μπαλτάκων, των Πλεύρηδων και των Στύλιων.
ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ  ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ….ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου