Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Ούτε ο Τσούκαλης ψηφίζει Πρόεδρο Δημοκρατίας, παρά το διάγγελμα Σαμαρά!


Μετά την κίνηση «Ματ» του πρωθυπουργού ο οποίος άνοιξε το δρόμο για εκλογές μέσα στο 2015 αν υπάρξει συναίνεση στην ψήφιση του Προέδρου τα Δημοκρατίας το thebest.gr επικοινώνησε με το βουλευτή Αχαΐας της Δημοκρατική Αριστεράς Νίκο Τσούκαλη, τον οποίο ΜΜΕ της Αθήνας έφερναν ένα βήμα πιο κοντά στο να ψηφίσει ΝΑΙ στον Σταύρο Δήμα.

Ο κ. Τσούκαλης θυμίζει ότι η κίνηση των «8», της οποία ηγήθηκε, που ζητούσε συναίνεση για τον Πρόεδρο και εκλογές εντός του 2015 είχε ως προϋπόθεση την συμφωνία τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το πρώτο βήμα προσχώρησης στην συναίνεση έγινε με το διάγγελμα Σαμαρά. Το άλλο μέρος όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ, απορρίπτει αυτή τη διαδικασία. Η, καθυστερημένη και εσπευσμένη, αλλαγή στάσης από τον Σαμαρά κινείται στην θετική κατεύθυνση πλην όμως η πρωτοβουλία των «8», σε ότι με αφορά, προϋποθέτει συμφωνία και του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν προσχωρήσει και ο Αλ. Τσίπρας στην συνεννόηση, εγώ είμαι και παραμένω βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. και συνεπώς δεσμεύομαι από τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος», ξεκαθαρίζει ο κ. Τσούκαλης στην αποκλειστική του δήλωση στο 

Aναδημοσίευση από τη σελίδα thebest.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου