Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Video- Γκάφα του πασόκου Ρήγα: Παραδέχεται ότι ο Βενιζέλος επιθυμούσε εξαρχής τις εκλογές!Από την απολαυστική, χθεσινή τηλεοπτική Ελληνοφρένεια το αποκαλυπτικό βίντεο......
 
Ο Παναγιώτης Ρήγας στενότατος συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλου, μιλάει στο κινητό του, ενώ έχει στηθεί κάμερα, προφανώς για κάποια εκδήλωση.
 
Αγνοεί ότι η κάμερα και ανοιχτή είναι και μικρόφωνο έχει προφανώς και μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο με κάποιον άγνωστο και αρχίζουν οι εκμυστηρεύσεις!
 
Περιγράφει τις προτάσεις που έκανε και ο Σαμαράς, αλλά ο Παναγιώτης Ρήγας ξεκαθαρίζει στον ομιλητή ότι ο Βενιζέλος πίστευε ότι έτσι και αλλιώς η κυβέρνηση θα έπεφτε σε δύο μήνες, με ευθύνη των Παπανδρεϊκών (αναφέρει Μωραϊτη και Σιφουνάκη), και αποφάσισε να πάμε σε εκλογές μία ώρα αρχύτερα, αφού σε μικρό βαθμό πίστευε ότι οι προτάσεις Σαμαρά θα έφερναν τους 180, προφανώς.
 
Οι προτάσεις Σαμαρά, με την πίεση Βενιζέλου ήταν απλά ένα θεατρικό ώστε να μην χρεωθεί, ο ίδιος, την πτώση της κυβέρνησης, όπως μας λέει ο αγαπητός Παναγιώτης Ρήγας.....
 
Κάτι θα ξέρει, έτσι;;
 
Στο τέλος λέει και "μαλάκα" τον καμεραμάν που τον τραβάει!!!

Αναδημοσίευση από το ιστολόγιο Άνεμος Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου