Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Στη συνέλευση των ξενοδοχοϋπαλλήλων στον Άγιο Νικόλαο βρέθηκε χθες κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον υποψ. βουλευτή Μ. Θραψανιώτη - ακολούθησε επίσκεψη στη Νεάπολη


Κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.με επικεφαλής τον Μανόλη Θραψανιώτη, υποψήφιο βουλευτή Λασιθίου, παραβρέθηκαν στην ετήσια κοπή πίτας των Ξενοδοχοϋπαλλήλων  στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στον Αγ. Νικόλαο, άκουσαν τα προβλήματα τους και της αγωνίες τους και ο κ Θραψανιώτης στην ομιλία του επεσήμανε ότι : "Σήμερα που ολόκληρη η κοινωνία βάλλεται από τις βάρβαρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές της μνημονικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σήμερα που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εργασιακής ισοπέδωσης και μετατρέπεται σε μια απέραντη ζώνη φθηνής και ευέλικτης «εργασίας» χωρίς δικαιώματα, σήμερα που η χώρα βυθίζεται ολοένα και πιο βαθιά σε ανθρωπιστική κρίση, ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύετε από το πρόγραμμα του (3ος πυλώνας)  για τα εργασιακά δικαιώματα όπως:

·        Την επαναφορά εργασιακών δικαιωμάτων
·        Επαναφορά μετενέργειας συλλογικών Συμβάσεων
·        Επαναφορά διαιτησίας Κατάργηση των ρυθμίσεων για μαζικές    απολύσεις
·        Κατάργηση της ενοικίασεις  εργαζομένων
·        Την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 εύρω."


Αργότερα σε πολύ φιλικό κλίμα  συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του συλλόγου των Αλλοδαπών Πολιτών  (ΙΝCO) αναφέρθηκαν σε προβλήματα που αφορούν της χώρες της Ευρώπης ,ενημερώθηκαν από τον Μ. Θραψανιώτη για της θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ  για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για τα κοινά προβλήματα όλων των λαών της, και τόνισε ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να φτιάξουμε μια Ευρώπη Δημοκρατική ,Δίκαιη  και Δυνατή  .


Σύμφωνα με το πρόγραμμα ακολούθησε η επίσκεψη στην Νεάπολη όπου ο κ. Μ. Θραψανιώτης   και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ πάνω Μεραμπέλλου   μοίρασαν εκλογικό υλικό και σε ένα πολύ θερμό και φιλικό κλίμα , συζήτησαν με κατοίκους για τις αγωνίες και τα προβλήματα τους.
Κατόπιν επισκέφθηκαν της ΒΡΥΣΣΕΣ- ΝΙΚΗΘΙΑΝΟ-ΛΙΜΝΕΣ μοίρασαν εκλογικό υλικό και σε ένα πολύ θερμό και φιλικό κλίμα , συζήτησαν με κατοίκους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 12/1/2015 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και ο υποψήφιος Βουλευτής Μ.Θραψανίωτης θα επισκεφθούν την Φουρνή το Καστέλι το Καρύδι και της Δωρίες .-


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μανόλης Θραψανιώτης
Υποψήφιος  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Νομού Λασιθίου Αγ.Νικόλαος
Τηλ.Επικ 2841022447-2841026627
Κιν-6997026084-6976706415
Mail:avramism@otenet.gr / mathrad@yahoo.gr /Ollia0088@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου