Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Αύριο στις 12 δίδεται στην κυκλοφορία ο νέος δρόμος προς Καλό Χωριό και ο ανισόπεδος κόσμβος στον Άγιο Νικόλαο

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
                                      Της  15 /  01 / 2015

          Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου ανακοινώνεται ότι λόγω ολοκλήρωσης της κατασκευής του τμήματος της Νέας Εθνικής Οδού Άγιος Νικόλαος – Καλό Χωριό του Β.Ο.Α.Κ. αίρεται η λήψη των προσωρινών κυκλοφοριακών μέτρων στον νέο Ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Νικολάου (κόμβος Κριτσάς) και στον νέο Ισόπεδο Κόμβο Καλού Χωριού  . 

             Η κυκλοφορία των οχημάτων από κόμβο Ξηροκάμπου προς Καλό Χωριό και από Καλό Χωριό προς κόμβο Ξηροκάμπου  θα διεξάγεται μέσω του νέου τμήματος του Β.Ο.Α.Κ. που κατασκευάστηκε από την ανάδοχο εταιρεία (νέος Ανισόπεδος Κόμβος Αγίου Νικολάου – νέος Ισόπεδος Κόμβος Καλού Χωριού ) , το τμήμα του οποίου από Χ/Θ 197+000 (Ανισόπεδος κόμβος Αγίου Νικολάου) έως τη Χ/Θ 206+750 (ισόπεδος κόμβος Καλού Χωριού)  ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ  .

            Η κυκλοφορία των οχημάτων από Άγιο Νικόλαο προς Καλό Χωριό και αντίστροφα δύναται να διεξάγεται παράλληλα μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού , η οποία εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά .

            Η κίνηση των οχημάτων από Άγιο Νικόλαο προς Κριτσά–Λακώνια και αντίστροφα θα διεξάγεται κανονικά μέσω του νέου Ανισόπεδου Κόμβου Αγίου Νικολάου .  

       Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  θα ισχύουν  από  την Παρασκευή 16-01-2015 και περί ώρα 12.00 μ.μ.  .

     Οι χρήστες του παραπάνω  Οδικού Δικτύου, παρακαλούνται να  είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με μικρές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και την κάθετη και οριζόντια σήμανση που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή .
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου