Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Η παιδική παράσταση "Ο μάγος του Οζ" την Τρίτη 13 Ιανουαρίου στο κινηματοθέατρο "Ρεξ" στις 7:15 το απόγευμα


"Ο μάγος του Οζ" έρχεται στην Κρήτη και ετοιμάζεται να μαγέψει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, με την Ντόροθι και την παρέα της, ξεκινά σήμερα το ταξίδι της από το Ρέθυμνο προσφέροντας ένα πραγματικά μαγικό θέαμα.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο θαυμαστός "Μάγος του Οζ" είναι από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στο κόσμο, ένα μοντέρνο παραμύθι το οποίο έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 γλώσσες! Μία ομάδα ετερόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλής τη μικρή Ντόροθι, τον Αχυρένιο, τον Ντενεκεδένιο και το Λιοντάρι, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση. Οι ήρωες της παράστασης ταξιδεύουν στη χώρα του Οζ με στόχο να φτάσουν στην αστραφτερή Σμαραγδούπολη, η οποία κατοικείται από τους Πολυφαγάκηδες.

Οι ταξιδευτές μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους, για να συναντήσουν το Μάγο του Οζ, θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά εμπόδια... Ένα από αυτά και της κακιάς νεράιδας, την οποία όμως θα ξεπεράσουν με την παρουσία της καλής νεράιδας Γκλίντα!

Συντελεστές

Τη θεατρική διασκευή αλλά και τις σκηνοθετικές οδηγίες έδωσε ο Χάρης Ρώμας. Η μουσική, που απογειώνει την παράσταση, είναι του μοναδικού Γιάννη Ζουγανέλη, οι 14 εντυπωσιακές χορογραφίες του Φώτη Μεταξόπουλου, τα 25 εκπληκτικά κοστούμια σχεδίασε η Σήλια Δεμίρη, ενώ τα 4 σκηνικά κατασκεύασε ο Αντώνης Βαλής.

Παίζουν 8 επαγγελματίες ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση και συγκεκριμένα οι Στέλλα Μπονάτσου, Κατερίνα Αναστασίου, Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανόλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιτζής, Γιάννης Τσούκας, Δανάη Νεονάκη και ο Νίκος Βαλής.

 Άγιος Νικόλαος: 
Τρίτη 13 Ιανουαρίου, 
στο κινηματοθέατρο "Ρεξ"
στις 7:15 το απόγευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου