Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Ασταμάτητος ο ΣΥΡΙΖΑ: Στο +6,5% σύμφωνα με δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ, κέρδισε 2 μονάδες σε μία βδομάδα

Στην προτελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 33,5% από 31,5% στην προηγούμενη μέτρηση. Η ΝΔ παραμένει σταθερή στο 27%. Η διαφορά πλέον διαμορφώνεται στο θριαμβευτικό +6,5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, από +4,5% που είχε δώσει το ΠαΜακ στην προηγούμενη έρευνά του πριν από μία εβδομάδα.

Ακολουθούν το Ποτάμι με 7,5% από 6,5% και το ΚΚΕ με τη Χρυσή Αυγή στο 5,5% από 6% στην προηγούμενη μέτρηση. Στο 4,5% η πρόθεση ψήφου για το ΠΑΣΟΚ από 3% στην προηγούμενη μέτρηση και σταθερά στο 3% οι ΑΝΕΛ.

Σημειώνεται ότι, σε ό,τι αφορά το ποσοστό του Ποταμιού, ο συντονιστής της δημοσκόπησης δήλωσε ότι το συγκεκριμένο κόμμα περιλαμβάνει "το μεγαλύτερο ποσοστό εκείνων που δηλώνουν ότι δεν είναι σίγουροι για την ψήφο τους". Ενδεχομένως ΕΚΕΙ ακριβώς να αποδοθεί η αναμενόμενη τελική του συρρίκνωση προκειμένου να δικαιολογηθεί το ομολογουμένως "φουσκωμένο" τωρινό ποσοστό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων αντιλαμβάνεται ότι η καλύτερη προοπτική για τη χώρα εναπόκειται σε μία κυβέρνηση κυρίως με αυτοδύναμο ή με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/01/65-2.html#ixzz3PKgr51LN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου