Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Κ. Παναγόπουλος (alco): Κλειδώνει και αυξάνει την διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ - η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που βλέπουμε στις δημοσκοπήσεις


Ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά την διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ σύμφωνα με την εκτίμηση του διευθύνοντος συμβούλου της Alco Κώστα Παναγόπουλου.

Μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Παναγόπουλος εκτίμησε ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν να σταθεροποιείται το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ.

«Είναι ένα σταθερό και ευκρινές προβάδισμα», είπε και μάλιστα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η διαφορά να ανοίξει με βάση της ροές μετακίνησης από και προς τα κόμματα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά στην αυτοδυναμία αλλά είναι δύσκολο να την κατακτήσει Μάλιστα πρόσθεσε ότι οι ροές προς τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγαλύτερες από αυτές της ΝΔ.

Ο κ. Παναγόπουλος είπε ακόμα ότι σύμφωνα πάντα με τις δικές του εκτιμήσεις η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που βλέπουμε στις δημοσκοπήσεις.

Μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά στην αυτοδυναμία αλλά είναι δύσκολο να την κατακτήσει.


Ο πυρήνας των αναποφάσιστων είναι αυτός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο αλλά αφού του δοθούν λογικές εξηγήσεις.

Για τη ΝΔ είπε ότι το λάθος της είναι ότι διάλεξε να αντιπαρατεθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα πεδίο που δεν την ευνοεί και ότι πόνταρε στον φόβο παραπάνω από όσο έπρεπε.

Για τα μικρά κόμματα είπε ότι οι ΑΝΕΛ αλλά και το κόμμα Παπανδρέου πιάνουν οριακά το 3%. Το Ποτάμι φαίνεται τελικά να κατακτά την τρίτη θέση, ωστόσο κράτησε μια επιφύλαξη λέγοντας ότι είναι πολύ πιθανό να είναι και η Χρυσή Αυγή αφού πολλοί ψηφοφόροι της δεν εκδηλώνονται πλέον με τον ίδιο τρόπο όπως έκαναν σε άλλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου