Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογικά παιχνίδια εντυπώσεων υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και του Γ. Πλακιωτάκη


Τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές η μόνη τοπική ημερήσια εφημερίδα του νομού κυκλοφόρησε με τίτλο "Κέντρο Αποκατάστης Νεάπολης - υπογράφηκε η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ". 

 Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι δεν πρόκειται για την υπογραφή της χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ, αλλά για την απόφαση έγκρισης σκοπιμότητας. 

 Τώρα πλέον μπαίνει ζήτημα για το αν υπάρχει ή όχι αυτή η απόφαση Βορίδη, την οποία δεν την έχει παρουσιάσει ούτε η εφημερίδα , ούτε ο υφυπουργός εργασίας Γ. Πλακιωτάκης ο οποίος ενημέρωσε την εφημερίδα. Ακούγεται ότι δεν πρόκειται για την υπογραφή της απόφασης από τον υπουργό, αλλά για ένα σχέδιο απόφασης. Κανείς δεν ξέρει αν υπάρχει υπογεγραμένη απόφαση ή όχι. 

 Αυτό βέβαια που έχει σημασία είναι ότι αυτό που παρουσίασε με πρωτοσέλιδο τίτλο η εφημερίδα δεν είναι αλήθεια , και η εφημερίδα δεν έχει ανασκευάσει και δεν έχει αποκαταστήσει την πραγματικότητα, αφήνοντας τους αναγνώστες να νομίζουν ότι υπογράφηκε η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για το σημαντικό αυτό έργο, ενώ αυτό δεν υπάρχει. 

 Πρόκειται καθαρά για προεκλογικά παιχνίδια εντυπώσεων στα οποία δυστυχώς ενεπλάκη και η τοπική εφημερίδα προς όφελος της Νέας Δημοκρατίας, της κυβέρνησης και τοπικού κυβερνητικού βουλευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου