Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Ιδού τα έργα σας !

ΚΑΝΤΕ 2 ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ

Εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ Πέμπτη 5/9/2013:

«Τα έργα του Βόρειου Οδικού Άξονας Κρήτης θα προχωρήσουν κανονικά, με το τμήμα του Αγίου Νικολάου να ολοκληρώνεται στις αρχές του 2014 και το τμήμα της Σητείας το 2015», δήλωσε χθες το απόγευμα από το Σελλινάρι ο κυβερνητικός βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος είδε από κοντά την εξέλιξη του έργου που ουσιαστικά ολοκληρώθηκε και πρόκειται να παραδοθεί και επίσημα τις επόμενες μέρες.
Μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ, ο κ. Πλακιωτάκης υπεραμύνθηκε των προσπαθειών που κατέβαλλαν οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. προκειμένου να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το έργο, θέλοντας να δείξει πως ουσιαστικά το έργο αυτό επί της ουσίας υλοποιήθηκε με αποφάσεις που ελήφθησαν και χρηματοδοτήσεις που έγιναν κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από το κόμμα του.
Σε ότι αφορά τα έργα του ΒΟΑΚ στο Λασίθι που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν σταματήσει, ο βουλευτής επεσήμανε πως θα εξελιχθούν κανονικά με στόχο να ολοκληρωθούν στα πλαίσια του ΕΣΠΑ.
Ειδικά για το Τμήμα Άγιος Νικόλαος – Καλό Χωριό σημείωσε: «Είμαστε σε πολύ καλό σημείο διότι το έργο εξελίσσεται απρόσκοπτα και οι διαβεβαιώσεις που έχουν από την επιβλέπουσα υπηρεσία είναι πως το έργο μπορεί να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2014 και να παραδοθεί στη συνέχεια σε χρήση.
Σε ότι αφορά το έργο στον Αγκαθιά Σητείας που έχει σταματήσει, δήλωσε αισιόδοξος ότι μπορεί να ξεκινήσει σύντομα και να ολοκληρωθεί εντός 15 μηνών, δηλαδή το 2015, όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα».

ΣΕΛΗΝΑΡΙ 16/1/2014:

Ιδού τα έργα σας!

Στο Λασιθιστάν οι ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ έκαναν 8 ολόκληρα χρόνια να τελειώσουν το «έργο» στο Σελινάρι.
Μασούλισαν 1.800.000 ευρώ για 1,5 χιλιόμετρο δρόμου (δηλαδή 1.200,00 ευρώ ανά μέτρο) και σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας και μάλιστα στον πρώτο χειμώνα δοκιμασίας του έργου, βλέπομε τα χάλια σας, με τέτοια ξεφτίλα σε ποια άλλη χώρα δεν θα είχε παρέμβει ο εισαγγελέας αμέσως ;;;;; 
Στην πλάτη μας και στην ταλαιπωρία μας τρώτε με δέκα μασέλες χρόνια τώρα, ήρθε η ώρα να σας ανταμείψομε ……..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου