Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα του Βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κωστή Δερμιτζάκη


Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όσους με κάθε τρόπο συνέβαλαν σε αυτή την ιστορική νίκη του λαού μας και της Αριστεράς και έδωσαν αυτό το υψηλό ποσοστό στο ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι.

  Τους συντρόφους και συναγωνιστές που στρατεύθηκαν όλο αυτό το διάστημα και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην μεγάλη προσπάθεια. Τους συνυποψήφιους μου για τον κοινό μας αγώνα να μεταφέρουμε σε κάθε γωνιά του Λασιθίου, σε κάθε σπίτι, τις προτάσεις και το μήνυμα της ελπίδας του ΣΥΡΙΖΑ. 

            Θέλω  να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο του νικώντας το φόβο και την κινδυνολογία η οποία ξεπέρασε κάθε όριο.

            Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να επουλώσουμε τις πληγές της κρίσης και της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας και να αποκαταστήσουμε το αίσθημα δικαίου που πρέπει να αισθάνονται οι πολίτες.  Να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του λαού μας, για να ξαναγυρίσει η περηφάνια , η αξιοπρέπεια, η ελπίδα και  η προοπτική στη πατρίδα μας. Για να μπορούνε οι νέοι μας να ονειρεύονται ξανά να σχεδιάζουν το μέλλον τους και να μην ξενιτεύονται.  Θα παλέψουμε  ενωμένοι να επαναφέρουμε το Λασίθι την αιχμή των εξελίξεων, και να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος.  

              Η ιστορικότητα των στιγμών που ζούμε τόσο για την πατρίδα μας αλλά και για όλη την Ευρώπη, μας επιβάλουν  να συστρατευθούμε όλοι και να δουλέψουμε με όραμα και σχέδιο για να αλλάξει η σελίδα στο νομό μας, στην πατρίδα μας και στην Ευρώπη.

Κωστής Δερμιτζάκης
Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ

1 σχόλιο:

  1. Εκτός από βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων του Σύριζα αδιαπραγμάτευτα περιμένουν τέσσερα πράγματα από το Τσίπρα. 1) Απλή αναλογική 2) Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας 3) Γερμανικές αποζημιώσεις 4) Κάποιοι να κάτσουν στο σκαμνί με την δικαιοσύνη αδέσμευτη… Αν αυτά δεν γίνουν βράσε κόλλυβα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή