Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Υποχώρησαν απέναντι στην κοινωνική κατακραυγή για τα προκλητικά προεκλογικά εγκαίνια: Δεν πρόκειται για επίσημη τελετή εγκαινίων στο νέο Δρόμο Αγίου Νικολάου-Καλού Χωριού


Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί ή τις 12 το μεσημέρι θα δοθεί σε χρήση το νέο τμήμα του ΒΟΑΚ από τον Άγιο Νικόλαο προς το Καλό Χωριό, μήκους 10 χιλιομέτρων περίπου. Πρόκειται για παράδοση σε χρήση του δρόμου κι όχι για επίσημη τελετή εγκαινίων, όπως διευκρινίζουν οι αρμόδιοι. 

Μια διαδικασία που πρέπει να γίνει δεδομένης και της γνωστοποίησης που απαιτείται στο πλαίσιο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που απαιτούνται και οι οποίες θα προηγηθούν με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης που θα εκδώσει τις αποφάσεις για την εκτροπή της κυκλοφορίας από το νέο δρόμο προς Ιεράπετρα και Σητεία καθώς και την κατεύθυνση της Κριτσάς.

Για το θέμα της διαδικασίας τον οργανωτικό λόγο έχει ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας Κρήτης κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης και οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. που στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους θα προχωρήσουν στη διάνοιξη του δρόμου στην κυκλοφορία.

ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Αναδημοσίευση (όχι ο τίτλος) από τη σελίδα της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου