Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Ακόμη μία κοροϊδία: δεν ήρθε ο παιδίατρος από την Ικαρία στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου - από Φλεβάρη πλέον και να δούμε


Μπορεί στις 16/12 ο διοικητής της ΔΥΠΕ κ. Α. Γρηγοράκης να δήλωνε μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους γονέων από τον Άγιο Νικόλαο ότι είναι θέμα ημερών να έρθει στο Νοσοκομείο Α γ. Νικολάου μόνιμος παιδίατρος από την Ικαρία, όμως αυτό δεν έγινε και έτσι η παιδιατρική κλινική του ΓΝΑΝ ήταν κλειστή την περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι υποσχέσεις έμειναν ...υποσχέσεις και μετά την προκήρυξη των εκλογών στις 30/12 είναι αδύνατο να εκδοθεί οποιαδήποτε πράξη μετάταξης ή μετακίνησης μέχρι να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση.

Έτσι είναι πλέον σίγουρο ότι θα ξανακλείσει η παιδιατρική κλινική του ΓΝΑΝ για 7 ημέρες  το μήνα Ιανουάριο, ενώ είναι ακόμα άγνωστο τί θα γίνει από το Φεβρουάριο και μετά.

Ο διοικητής της ΔΥΠΕ κ. Γρηγοράκης  ήξερε από τις 20 Νοεμβρίου για την περίπτωση του ιατρού από την Ικαρία και την αίτηση του, όμως η αδιαφορία των παραγόντων του Υπουργείου Υγείας οδήγησε σε αυτή την αρνητική εξέλιξη, αφού δεν ενδιαφέρθηκαν  να κάνουν μια τυπικά πράξη μετάταξης (ή ακόμα και μετακίνησης) σε 40 ολόκληρες ημέρες!

Επίσης, δεν προκηρύχθηκε θέση επικουρικού παιδιάτρου για το ΓΝΑΝ, ενώ προκηρύχθηκε για το ...Βενιζέλειο, στην πρόσφατη προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας.

Είναι φανερό ότι το πιο ενδιαφέρον υποτίθεται ότι δείχνουν οι κυβερνητικοί παράγοντες για τα θέματα του Νοσοκομείου και τόπου μας είναι προσχηματικό και περιορίζεται για κατανάλωση στις κάμερες και στις εφημερίδες, ενώ επί της ουσίας εισπράττουμε ως πολίτες αδιαφορία και απαξίωση.

Και βέβαια, δεν είδαμε μέχρι στιγμής καμιά αντίδραση από την πλευρά του Δήμου Αγ. Νικολάου, που  μέχρι πρόσφατα έδειχνε ενδιαφέρον για τα θέματα του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου