Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Ο Κώστας Ζίβας από τον Άγιο Νικόλαο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Γ. Παπαπανδρέου


Ο Κώστας Ζίβας από τον Άγιο Νικόλαο θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Γ. Παπαπανδρέου, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Ήδη έχει δημιουργήσει σχετική σελίδα στο facebook (δείτε τη πατώντας ΕΔΩ) όπου δημοσιεύεται και ένα σύντομο μήνυμα του:

"Με λένε Κώστα Ζίβα, γεννήθηκα το 1973 και μεγάλωσα στην Κρήτη. Σπούδασα μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ήμουν ιδιοκτήτης φροντιστηρίου για δώδεκα χρόνια. Πάθος μου οι επιχειρήσεις και η προώθηση καινοτόμων ιδεών. Μια από αυτές είναι και η SingletonApps, εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα (apps) για επιχειρήσεις. 

Τα τελευταία χρόνια έχω αρνηθεί προτάσεις να είμαι υποψήφιος στις δημοτικές ή βουλευτικές εκλογές από διάφορους συνδυασμούς και κόμματα. Αυτή τη φορά όμως αποδέχθηκα την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου, η οποία καλύπτει τα δικά μου πολιτικά ιδανικά και την πολιτική σκέψη. Κράτος δικαίου, ισονομία, ισότητα, δικαιοσύνη, θεσμική ενδυνάμωση, ανθρώπινα δικαιώματα. 

Τεράστιες μεταρρυθμίσεις όπως η Διαύγεια, το Opengov, ο Καλλικράτης, ο νόμος για τους μετανάστες, ο νόμος για τα ΑΕΙ, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση έγιναν πράξη. Καμιά συναλλαγή με τα συμφέροντα, εξ ου και ο τρομακτικός πόλεμος από αυτά. Ετσι αλλάζουν τα κράτη και όχι με φόρους ή δανεικά. Η προσπάθεια για μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα, για μια Ελλάδα αξιών, δικαιοσύνης, δημιουργίας, πρέπει να συνεχιστεί. 

Θα είμαι υποψήφιος με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και σας καλώ να με στηρίξετε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου