Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΠΥΡΑΚΗ


Νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα μέχρι σήμερα σε επίπεδο προπαγάνδας. Όμως το αποψινό δελτίο ειδήσεων ξεπερνά κάθε όριο προπαγάνδας εναντίον της αντιπολίτευσης και ΥΠΕΡ της κυβέρνησης.

Ξεκίνησαν το δελτίο ειδήσεων παρουσιάζοντας ως τελευταία εξέλιξη (με κόκκινα γράμματα) την ανακοίνωση της (πρώην υπαλλήλου του mega) Μαρίας Σπυράκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για κάποια δήλωση του Τσακαλώτου.
Συνέχισαν κατηγορώντας (η Τρέμη και ο Πρετεντέρης) το ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ υιοθετώντας απόλυτα τον ισχυρισμό της ΝΔ ότι υπάρχει κρυφή αντζέντα φορολόγησης.

Μετά παρουσίασαν ως ύβρεις και προπηλακισμούς το "ήρθες στην πόλη της ανεργίας" που φώναξε μια γυναίκα στο Σαμαρά στο Περιστέρη και βρήκαν ευκαιρία να μιλήσουν για "τραμπουκισμούς".

Το δελτίο υποστήριξης της κυβέρνησης των ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ και ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ συνεχίζεται από το κατεξοχήν κανάλι τους (όχι πως και τα άλλα πάνε πίσω...)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου