Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Ήρθε η ώρα για βουλευτή από το Μεραμπέλλο;


Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, ο Μανόλης Θραψανιώτης θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λασιθίου στις επικείμενες εκλογές, χωρίς να υπάρχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεύτερος υποψήφιος από το Μεραμπέλλο (στις προηγούμενες εκλογές ήταν συνυποψήφιος και ο ιατρός Μανόλης Μούστος).

Ανοίγει έτσι ο δρόμος -με την ψήφο των πολιτών- να έχουμε έναν βουλευτή από το Μεραμπέλλο, αφού εκ των πραγμάτων είναι  ευκαιρία της περιοχής μας να εκπροσωπηθεί στο κοινοβούλιο μετά από πολλά χρόνια, αρκεί βέβαια οι ψήφοι που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Μ. Θραψανιώτης από το Μεραμπέλλο να είναι περισσότεροι από τις άλλες περιοχές του νομού.

Για να γίνει βέβαια αυτό χρειάζεται η ενεργή υποστήριξη και η ψήφος όσο το δυνατότερο περισσότερων συμπολιτών μας στην υποψηφιότητα του Μανόλη Θραψανιώτη και στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Τα χρονικά περιθώρια είναι πλέον μικρά, μόλις 3 εβδομάδες μένουν μέχρι τις βουλευτικές εκλογές, και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, τόσο για να έχουμε Μεραμπελλιώτη βουλευτή, όσο και για να έχουμε μια προοδευτική κυβέρνηση που θα απαλλάξει την κοινωνία από τα δεινά του μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου